Închirieri

Biciclete


Fie că ești în vacanță în Maramureș și vrei să explorezi mai multe locații pe care altfel nu ai putea decât pe bicicletă, fie că locuiești în Baia Mare și vrei doar să faci o tură cu sau fără prieteni, alege bicicleta de care ai nevoie și ai plecat!

Prețul pentru închirierea unei biciclete este între 15-25 lei pe oră și între 50-80 de lei pe zi.

Vezi aici bicicletele disponibile pentru închiriere!


E-Bike (Biciclete hibrid)


Indiferent de suprafața pe care vrei să pedalezi, un e-bike este soluția cea mai bună. Te ajută să pedalezi mai mult, te duce mai departe, pentru că nu obosești la fel de repede și oriunde ai fi, te bucuri de toate traseele, la fel ca atunci când ești cu o bicicletă obișnuită, doar că mai bine.

Prețul de închiriere pentru un e-bike este de 150 de lei pe zi.

Vezi aici modelele de e-bike disponibile pentru închiriere!


SUP (plăci gonflabile)


Este o modalitate mai bună de relaxare atunci când ești în Maramureș și vrei să petreci o zi pe lac. Ia cu tine și o placă gonflabilă SUP și plimbă-te pe lac. Vei putea să te relaxezi în voie și să faci și puțină mișcare. E incredibil să plutești pe lac pe un SUP. Poți închiria unul oricând ai nevoie!

Prețul de închiriere a unui SUP este de 50 de lei pe zi pentru modelele pentru 1 persoană și de 200 de lei pe zi pentru varianta pe care te poți urca cu toți prietenii (4-6 persoane).

Vezi aici modelele de SUP disponibile pentru închiriere!

Pentru detalii, contactează-ne!