Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Confidențialitatea datelor

Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal

 

Din 25 mai 2018 se aplica Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date ("Regulamentul"). Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date.

In conformitate cu aceste reglementari, iti oferim urmatoarele informatii:


Ce date personale prelucram

1. In primul rand, colectam informatiile oferite in momentul plasarii comenzilor si realizarii conturilor (de exemplu: nume, prenume, data naşterii, adresa poştala, adresa e-mail, număr de telefon).

2. Alte informatii le colectam pe parcurs, in functie de necesitatile momentului, in scopuri de marketing sau de imbunatatire a serviciilor oferite.

 

Mai sunt informatiile obtinute din surse terte, prin interpretarea activitatii fiecarui vizitator pe site.

 

De asemenea, este posibil sa dorim consimtamantul separat pentru colectarea informatiilor sau sa notificam separat despre modul in care colectam informatiile cu caracter personal intr-un mod care nu este descris in prezenta Politica de confidentialitate, in functie de necesitatile anumitor servicii suplimentare.


Cum prelucram datele personale

 

Prelucram datele personale doar pentru scopuri legitime, precum:

 

1. Furnizarea de informatii despre produse si servicii (daca este cazul),

2. Identificarea prin intermediul mijloacelor de comunicare,

3. In scop de marketing,

Intelegerea modului in care folositi site-ul sau produsele cumparate, ceea ce ne ajuta la imbunatatirea si dezvoltarea gamei de produse si serviciilor pe care ti le oferim,

4. Intelegerea profilului clientilor nostri pentru a le oferi cele mai relevante comunicari si materiale de marketing, etc.

 

Este posibil sa impartasim datele cu:

 

1. Furnizori de servicii: companii care ofera servicii pentru sau in numele companiei OUTDOOR EMOTION SRL (On Ski&Bike Centre) - precizam ca alegerea acestor companii se face pe criterii care includ respectarea cu strictete a Regulamentului.

2. Organisme de aplicare a legii: atunci cand ni se solicita acest lucru sau pentru protectia companiei On Ski&Bike Centre si a utilizatorilor ei.


Cum se pot administra acordurile exprimate

 

Pentru a-ti putea oferi produse si servicii personalizate, respectiv cat mai apropiate de interesele tale, putem prelucra date personale care permit identificarea preferintelor si/sau a comportamentului tau, inclusiv prin procese automate, care nu presupun interventie umana. Pentru aceasta, respectiv pentru comunicarile de marketing direct, vom tine intotdeauna cont de optiunile tale.

Ne poti transmite oricand solicitarea pentru stergerea datelor personale trimitand o cerere pe adresa contact@bike-sk.to.

Pentru orice nemultumire legata de prelucrarea datelor personale, va puteti adresa Ski&Bike Centre utilizand adresa de email contact@bike-ski.ro si/sau Autoritatii nationale de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal.


Cat timp prelucram datele personale

 

Nu vom retine datele cu caracter personal pentru o perioada mai mare decat cea necesara scopului in care au fost colectate. Acest lucru inseamna ca datele vor fi distruse sau eliminate din sistemele noastre in momentul in care nu mai sunt necesare.

Luam masurile necesare pentru a ne asigura ca informatiile personale. sunt procesate si retinute pe baza urmatoarei logici:

1. Cel putin pe durata in care informatiile sunt utilizate pentru a furniza un serviciu;

2. Conform cerintelor unei legi, ale unui contract sau in legatura cu obligatiile legale;

3. Atata timp cat este necesar pentru scopul in care au fost colectate sau sunt procesate sau atata timp cat este necesar conform prevederilor oricarui contract, oricarei legi in vigoare ori in scopuri statistice, facand obiectul unei protectii corespunzatoare.


Drepturile persoanelor carora li s-au colectat datele personale

 

Pe langa drepturile existente, de la data aplicarii Regulamentului se beneficiaza de drepturi aditionale. Iata lista completa a drepturilor:

 

1. Dreptul la informare – poti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale;

2. Dreptul la rectificare – poti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa;

3. Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") – poti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;

4. Dreptul la restrictionarea prelucrarii - poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;

5. Dreptul de opozitie – poti sa te opui, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;

6. Dreptul la portabilitatea datelor - poti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;

7. Dreptul de a depune plangere - poti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

8. Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, ti-l poti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;

9. Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: poti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, iti poti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si poti contesta decizia.


Iti poti exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte usor, prin simpla transmitere a unei solicitari pe adresa de email contact@bike-ski.ro sau la sediul nostru din Baia Mare, str. Grivitei, nr. 30, jud. Maramures.

Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.