Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
General

Valea Cernei, sursă nesecată de natură și drumeție!

Valea Cernei, Parcul Național Domogled și zona Băile Herculane în general, sunt undele dintre cele mai pitorești destinații de turism și drumeție din România

Valea Cernei, Parcul Național Domogled și zona Băile Herculane în general, sunt undele dintre cele mai pitorești destinații de turism și drumeție din România. “ Locul este un sanctuar”, spune Andrei Brebuleț, care s-a plimbat prin zonă, „un tărâm ascuns de restul țării, păzit de culmi înalte, calcaroase și impunătoare”.


Însă pe lângă oportunitățile de plimbare în sânul naturii, poți vizita și localitățile din zonă, mai precis satul Ineleț. Aici se ajunge greu, așa cum povestește Andrei. „De ajuns la el, că și la cele învecinate , Scărișoara sau Cracu Mare, reușești doar dacă urci muntele pieptiș, fie pe scări șubrede de lemn, fie pe o pantă imposibilă, preț de 2 ore. Locul e uitat în timp, lăsat în urmă de civilizația modernă, însă tare căutat de turiști străini ce vin să doarmă la gospodăriile de aici, fără current, apă sau gaze”.

Articolul a fost publicat în original pe Thebikepoint.ro și poate fi citit în întregime aici. Track-ul gps al ture poate fi downloadat de aici.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.