Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
General

Troufeul SkiTrab are loc în weekendul 20-21 la Borșa, Maramureș

Ski & Bike Centre vă invită la a 2a ediție a concursului Trofeul Ski Trab, la schi de tură.

Ski & Bike Centre vă invită la a 2a ediție a concursului Trofeul Ski Trab, la schi de tură. Evenimentul este destinat atât echipelor cât și sportivilor care doresc să participe individual. Evenimentul este împărțit pe două zile astfel: sâmbătă 20 martie, are loc proba pe echipe, cu start în stațiunea Borșa, Maramureș, la baza pârtiei de schi. A doua zi, duminică 21 martie, are loc proba individuală, startul fiind de data asta în Pasul Prislop, Maramureș.

Hotar natural între două zone etnografice importante, Maramureş la nord şi Bistriţa la sud, cu vârfuri și creste care se ridică peste 2000 de metri altitudine, Munții Rodnei este una dintre cele mai preţioase şi spectaculoase părţi a Carpaților Orientali. Cu o suprafaţă de 47.152 ha şi o creastă principală, lungă de 50km, dominată de vârful Pietrosul – 2303 m la vest şi de Ineu – 2280 m la est, Parcul Naţional Munţii Rodnei este al doilea parc naţional din România.

Gazdă primitoare ca de fiecare dată, Borșa ne lansează o invitație la a doua ediție a Trofeului Ski Trab. Schiorii alpiniști vor explora zona centrală a masivului, „Perdeaua înghețată” , înaltă de 80 metri a Cascadei Cailor, platoul Știol și lacul din care izvorăște Bistrița Aurie, căldarea Puzdrelor, cascadele Cimpoiasa şi Puzdrele, vârfurile Anieşul Mare, Laptelui, Galaţului, şaua şi vârful Gărgălău, sunt doar câteva din punctele pe care cele doua zile ale Trofeului Ski Trab 2021 le poate atinge.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.