Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
General

Totul despre Skitrab Altavia 7.0 – 2019/2020

Schiul pentru tură Skitrab Altavia 7.0 este ideal de folosit atunci când vrei să cucerești primele tale vârfuri. Este ușor, poate fi folosit pe orice teren și este ușor de manevrat.

Schiul pentru tură Skitrab Altavia 7.0 este ideal de folosit atunci când vrei să cucerești primele tale vârfuri. Este ușor, poate fi folosit pe orice teren și este ușor de manevrat.

Altavia este urmașul mândru al legendarului Magico. Greutatea acestui schi ușor variază între 1110 g pentru lungimea 157 cm și 1215 g pentru 178 cm. Altavia include tehnologia cea mai bună de la Skitrab și anume construcția din 14 straturi care include carbon, lemn, bazalt și fibră de sticlă. Însă chiar dacă este un schi ușor, acesta oferă suficientă flotabilitate mulțumită celor 82-84 mm sub talpă.

 

Ce poate face Skitrab Altavia 7.0?

Skitrab Altavia 7.0 este un schi care te suprinde cât de ușor merge, fiind foarte manevrabil în powder. E drept că datorită dimensiunilor, performanțele deosebite nu sunt la nivel maxim pe zăpadă mare, dar în zăpadă cu adâncime rezonabilă le simți foarte bine. Pe zăpadă mică sau înghețată se descurcă de minune, ținând foarte bine. Și la deal se descurcă la fel de bine. Urcă repede, mulțumită greutății mici, iar pe vârf ajungi fără să fii epuizat.

 

Pentru ce a fost creeat Skitrab Altavia 7.0?

Acest model Skitrab Altavia 7.0 a fost creeat pentru schi de tură și pentru primele tale ieșiri pe munte, fiind un schi tolerant care este alături de tine fără să-ți sancționeze toate greșelile. Și schiorii mai experimentați îl vor aprecia întrucât este ușor și versatil.

 

Care sunt atuurile lui Skitrab Altavia 7.0?

Cele mai importante caracteristici pentru Skitrab Altavia 7.0 sunt greutatea mică, versatilitatea pe un număr mare de tipuri de zăpadă și manevrabilitatea ușoară.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.