Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
General

Test Thule Vital 8L făcut de Switchback Travel

Revista Switchback Travel a testat rucsacul Thule Vital 8L, un rucsac gândit special pentru ciclişti

Revista Switchback Travel a testat rucsacul Thule Vital 8L, un rucsac gândit special pentru ciclişti. Cunoscut mai ales pentru produsele recreaţionale din domeniul auto, cum ar fi suporţii pentru biciclete, Thule a intrat recent şi pe piaţa rucsacurilor de bicicletă, mai precis în 2018. Pe scurt, rucsacul acesta a trecut toate testele importante: oferă echilibru bun între spaţiul intern şi extern de stocare, are ventilaţie excelentă şi rămâne confortabil şi bine fixat pe spate chiar şi atunci când îi dai tare la vale pe teren accidentat.


foto switchbacktravel.com

„Thule Vital 8L este unul dintre cele mai confortabile rucsacuri cu hidratere inclusă din câte am purtat vreodată”, mărturisesc redactorii. „Este o afirmaţie curajoasă având în vedere că am testat cam tot ce este pe piaţă în ultimii 15 ani”. La început rucsacul părea „şubred”, dar în realitate forma s-a mulat perfect pe spate. „A fost în stare să transporte echipament chiar destul de greu”, spun redactorii.


foto switchbacktravel.com

Bretelele şi-au facut treaba excelent. „În partea de sus a corpului, parcă mă îmbrăţişau, dar fără să mă incomodeze. Însă cel mai impresionant, centura extrem de lată făcea ca rucsacul să stea foarte fix pe spate, chiar şi când terenul devenea extrem de accidentat. Însă materialele moi şi maleabile m-au făcut ca de cele mai multe ori când ieşeam cu bicicleta, să aleg să folosesc acest rucsac, mai mult decât alte rucsacuri din colecţia mea”. Rucsacul Thule Vital 8L are inclus rezervorul pentru apă cu o capacitate de 2,5 litri.

Recenzia a fost publicată în original în revista Switchback Travel şi poate fi citită în întregime aiciThule Vital 8L are preţul de 299 lei şi este disponibil online pe Bike-ski.ro sau în magazinele noastre din Baia Mare şi Satu Mare.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.