Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
General

Test Specialized Pitch Sport 2020

Specialized ca marcă este poziționată undeva sus de tot, în topul celor mai bune biciclete din lume

Specialized ca marcă este poziționată undeva sus de tot, în topul celor mai bune biciclete din lume. Evident, asta înseamnă și prețuri pe măsură însă nu trebuie să credem că nu sunt justificate. Compania investește continuu în cercetare și inovație, acesta fiind principalul motiv pentru care se mențin în top de atât de multă vreme. Nu degeaba sloganul brandului este “Innovate or die”.

Asta nu înseamnă totuși că bicicletele Specialzied sunt inaccesibile. Există modele potrivite și pentru cei care nu doresc să obțină cea mai mare performanță posibilă sau pentru cei care nu vor cea mai ușoară bicicletă din lume, ci îi interesează o bicicletă simplă și bună în care să aibă încredere. Iar Specialized despre asta este în primul rând, încredere.


Bicicleta Specialized Pitch Sport testată de britanicii de la Tredz.co.uk este un mtb accesibil gândit să se potrivească celor care intră în contact cu mtb-ul pentru prima oară. Specialized Pitch este potrivit pentru începători, dar și avansați ce doresc un mtb care să aibă aptitudini veritabile pentru offroad, la un preț accesibil.

„Fiecare model din gama Pitch este construit în jurul cadrului Specialized A1 Premium din aluminiu”, spun redactorii care au testat bicicleta. „Este un cadru de calitate la acest preț, care s-ar potrivi la fel de bine și la o bicicletă mai scumpă. Cadrul dispune de țevi manipulate cu grijă și subțiate în anumite zone pentru a micșora greuatea, dar fără a afecta rezistența”.


Geometria Sport Trail de la Specialized oferă ciclistului o poziție bine echilibrată pe bicicletă. „Este eficientă și la deal și la vale”, spun redactorii. „Unghiul relaxat al furcii este combinat cu un top tube lung și o pipă scurtă. Acest lucru oferă stabilitate bicicletei la viteză mare la vale, comportându-se la fel de bine și pe urcări întrucât menține roata față în contact cu terenul”.


Pentru 2020 gama Pitch a fost gândită să se potrivească atât cicliștilor bărbați cât și femei. Angrenajele au fost aduse la zi pentru a face mai ușoară schimbarea vitezelor. Nu mai avem trei viteze în față, majoritatea modelelor având acum angrenaj dublu combinat cu 8 sau 9 viteze în spate. Modelul de top Specialized Pitch Expert este echipat cu transmisie 2x9 Shimano Deore și frâne performante hidraulice pe disc Shimano BR-MT200, cu discuri de 180 mm în față și 160 spate. De asemenea și gama de culori a fost adusă la zi.

Recenzia a fost publicată în original pe Tredz.co.uk și poate fi citită în întregime aici. Bicicleta Specialized Pitch este disponibilă la Ski & Bike Centre în trei variante – Pitch Comp, Pitch Sport și Pitch Expert la prețurile de 2.349 lei, 2.599 lei și 3.649 lei.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.