Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
General

Test pentru Dynafit Seven Summits 2.0

Dynafit Seven Summit sunt unele dintre cele mai populare schiuri de tură ale producătorului austriac

Dynafit Seven Summits sunt unele dintre cele mai populare schiuri de tură ale producătorului austriac, iar recent un nou model a fost lansat. Noile Seven Summits 2.0 sunt acum mai late (82 mm la mijloc pentru înălțimea de 171 cm) și sunt chiar mai ușoare, având 2,5 kg perechea. Sunt însă și mai rigide, cu un vârf mai ușor și mai robust, centru extrem de ușor din lemn Paulownia și un strat superior biaxial din fibră de sticlă ranforsată cu placă Titanal și inserții Carbon Quadrax.


„Utilizarea carbonului mărește rigiditatea schiului fără a-i mări greutatea, făcându-l mai compatibil cu diferitele tipuri de zăpadă, la viteze mai mari”, spun redactorii de la Barrabes.com care au realizat testul. „Ultima tehnologie este folosită la Flex Tip și utilizează carbon pentru a obține o spatulă mai subțire și mai ușoara. Aceasta permite o inițiere mai ușoara a virajului. Tehnologia, de asemenea, îți permite să economisești energie”.


De asemenea, aceasta construcție din carbon absoarbe și mai eficient vibrațiile și impactul. „Seven Summits 2.0 devin și mai versatile dacă le comparăm cu modelul anterior”, mărturisește Timothée, redactorul care le-a testat.

„Seven Summits 2.0 este ca un SUV al schiurilor”, glumește Timothée. „Se adaptează la o serie întreagă de situații și terenuri. Foarte versatile și ușor de folosit, Seven Summits 2.0 sunt perfect de folosit pe orice tip de zăpadă și teren. Se comporta excepțional la concursuri sau la ture de mai multe zile desfășurate pe zăpadă dificilă”.

Recenzia a fost publicată în original în revista Barrabes.com și poate fi citită în întregime aici. Schiurile Dynafit Seven Summits 2.0 sunt disponibile în magazinele noastre din Satu Mare și Baia Mare sau online pe Bike-ski.ro la prețul de 1500 lei.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.