Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
General

Test excelent pentru Salomon Sense Pro Max!

Salomon Sense Pro Max este un pantof mai vechi, pentru alergare montană, lansat în 2017. Cu toata astea, chiar dacă nu mai este „la modă”, pantoful rămâne unul foarte bun

Salomon Sense Pro Max este un pantof mai vechi, pentru alergare montană, lansat în 2017. Cu toata astea, chiar dacă nu mai este „la modă”, pantoful rămâne unul foarte bun, iar dacă îl mai găsești pe stoc, vei obține o afacere foarte bună, fiind foarte mari șanse să-l obții la preț redus.


Revista Running Shoes Guru a testat acest pantof și a pornit la drum cu o concluzie foarte bună. „Salomon Sense Pro Max oferă o caracteristică interesantă în ce privește categoria de pantofi cu maxim de amortizare”, spun redactorii. „Sense Pro oferă o parte superioară confortabilă, dar și pășire fermă, cu amortizare densă și recul bun”.

Lansat în 2017, Salomon Sense Pro Max reprezintă intrarea brandului pe piața pantofilor de munte cu maxim de amortizare la pășire. Sense Pro Max era în 2017 cel mai amortizat pantof, cu un design care include o mulțime de tehnologii folosite în ce privește talpa și partea superioară. În plus, pantoful este echipat și cu talpă Contagrip, care se descurcă foarte bine și pe ud. Salomon Sense Pro Max a fost gândit din start pentru maxim de amortizare și confort pe potecile de munte.

„Primul lucru pe care l-am observat la Senso Pro Max a fost calitatea construcției”, mărturisesc redactorii. „Pantoful are o parte superioară din plasă cu un strat suplimentar ca un film ce acoperă zonele mai vulnerabile, pe laterale și la degete”.

Salomon Sense Pro Max are o înălțime a tălpii mai mare decât alți pantofi Salomon, mai precis 33 mm la călcâi și 27 mm la vârf, însă modelul arată totuși ca un pantof normal pentru munte, estetic fiind cât se poate de în linie cu alte modele de la Salomon.

Recenzia a fost publicată în revista Running Shoes Guru și poate fi citită în întregime aici. Pantofii Salomon Sense Pro Max au un preț de 569 lei redus acum la 405 lei.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.