Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
General

Test – Cube AMS 100 C:68 TM

Britanicii de la International Mountainbike Magazine, au testat bicicleta Cube AMS 100 C:68 TM, un super mtb de cross country 

Britanicii de la International Mountainbike Magazine, au testat bicicleta Cube AMS 100 C:68 TM, un super mtb de cross country cu pretenţii justificate de trail. „Ce ar fi dacă în loc să construieşti o bicicletă de downhill care urcă mai bine, să faci o bicicletă de cross country care coboară mai bine”, se întrebau pe bună dreptate redactorii care au făcut testul. Şi chiar aşa este, pentru că acest Cube se pare că se mişcă excelent la vale.


„Odată pedalând pe bicicleta asta, mi-am adus aminte cum ar trebui să se simtă o bicicletă cu adevărat bună la pedalat: rapidă, acceleraţie bună şi apetit nesfârşit pentru putere prin pedale. E uşor să te obişnuieşti cu bicicletele cu suspensii mari pe care pedalezi bine, dar această bicicletă e chiar electrizantă (la figurat)”, mărturisesc redactorii în timp ce erau propulsaţi în mare viteză de noua Cube AMS 100.


Geometria şi echiparea bicicletei ne spune că este clar o bicicletă din noua generaţie, pentru urcare. „Ţevile chain stay relativ lungi şi cockpit-ul spaţios îţi permit să te mişti bine pe această bicicletă oferind în acelaşi timp şi mult oxigen plămânilor, mulţumită ghidonului lat”.


„Iute, rapidă şi manevrabilă”, este caracterizarea scurtă a bicicletei. „AMS este instabilă, dar în sensul bun. E nefericită dacă nu tragi tare de ea, şerpuind pe virajele potecii, la viteză fulgerătoare. Este o bicicletă incredibil de captivantă, pe care simţi că eşti la limită aproape tot timpul”.

Recenzia a fost publicată în original pe imbikemag.com şi poate fi citită în întregime aiciCube AMS 100 C:68 TM din carbon, are preţul de 19.999 lei şi este disponibilă în magazinul nostru.


Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.