Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
General

SkiTrab prezintă Magico.2 pentru avansați

Magico.2 au fost construite de SkiTrab pentru a satisface nevoile shiorilor avansați sau profesioniști, care se descurcă fără probleme în condiții dificile de zăpadă

Magico.2 au fost construite de SkiTrab pentru a satisface nevoile shiorilor avansați sau profesioniști, care se descurcă fără probleme în condiții dificile de zăpadă, cum ar fi pante abrupte și văi sau râpe.

SkiTrab Magico.2, la fel ca și Maestro.2, țintesc spre posibilitatea de control maxim al schiului în zăpadă, oferind un nivel înalt de performanță în toate tipurile de zăpadă. Schiul este inovativ și revoluționar din punct de vedere al formei și construcției, garantând distracție pe munte și foarte mult control.


Însă Magico.2, spre deosebire de Maestro.2, are un flex mult mai bine definit, oferind o structură mai puțin rigidă în partea din spate. Schiul are un radius mai mic, un vârf mai lung, iar punctul de contact dintre lame a fost mutat mai sus. Rezultatul este un schi care rămâne ușor și distractiv de folosit pe orice tip de zăpadă.

SkiTrab Magico.2 dispune de un miez din aramidă și 14 straturi din care este construit. Diferitele tipuri de straturi dispun la rândul lor de rezistențe diferențiate, oferindu-ți astfel încredere când ești pe munte, dar și o greutate redusă a schiului.

 

SkiTrab 14 Layer Control

Noua tehnologie 14 Layer Control are rolul de a transforma schiul într-un instrument care ajuta la depășirea situațiilor dificile cum ar fi zăpada neregulată sau în cruste, oferind sentimentul de control, siguranță și satisfacție maximă. Construcția 14-Layer este practic sinonimă cu încrederea și performanța în construcția schiurilor de tură. Au fost dezvoltate modele noi, cu zone revoluționare de contact cu zăpada, ce ușurează intrarea în viraj, dar și controlul schiului.

Mutarea centrul de greutate mai spre față, împreună cu noul tip de flex, oferă schiului o structură nouă ce favorizează controlul și performanța schiorului la vale. Schiul devine unul compatibil cu toate stilurile și adaptându-se tuturor tipurilor de zăpadă și pante.

 

Radius Control

Flexul schiului are rolul de a ghida schiorul de-a lungul virajului. Este o corelație inovativă ce îmbunătățește controlul schiului în special la ieșirea din viraj.

 

Miez din aramidă

Aramida este una din cele mai importante fibre sintetice. Este folosită atât în industria aerospațială cât și militară, fiind apreciată pentru caracteristicile ei extrem de rezistente. Cel mai bun raport de pe piață din acest moment, dintre rezistență și greutate redusă este reprezentat de miezul din aramidă, sub forma fagurelui de miere. SkiTrab a ales să folosească acest material întrucât este cel mai bun atunci când se pune problema stabilității, performanței și durabilității în timp a schiului.

 

No Shock – control activ al vibrației

Este o bandă dintr-un elastomer special amplasat longitudinal între margini și structura internă a schiului. La vârf și coadă elastomerul acoperă întreaga suprafață a schiului. Inserția acestui element crează un fel de amortizare care face ca schiul să fie mai stabil, oferind în teren un răspuns mai liniar.

 

Hiconnect

Este o conexiune extrem de puternică între margini. Pentru a păstra planeitatea schiului în timp, SkiTrab a creeat o punte care unește intern cele două placi. Prin această conexiune cele două parți devin una, fiind astfel mult mai greu de deplasat una față de cealaltă. Această construcție permite schiului să-și păstreze marginile fixe chiar și după un impact major cu stâncile spre exemplu.

 

Hibox Torsion Control

Este o cușcă foarte subțire din carbon 3K, ce îmbracă intern schiul, oferind o rigiditate torsională superioară cu până la 46%. Acest tip de proces influențează doar structura anti-torsiune, fără a penaliza rata de îndoire a schiului.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.