Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
General

SkiTrab Ortles, Stelvio și Gavia 2021 – stiluri diferite, un singur țel: plăcere și control!

Putem spune că sezonul de iarnă e ca și început. Dimineața devreme găsim deja brumă groasă, ca zăpada, pe vârfurile înalte din România

Putem spune că sezonul de iarnă e ca și început. Dimineața devreme găsim deja brumă groasă, ca zăpada, pe vârfurile înalte din România. Așa că este bine să știi ce opțiuni ai la schiurile de tură, pentru sezonul 2021.

Schiurile de tura SkiTrab Ortles, Stelvio și Gavia dedicate sezonului 2021, sunt diferite, au stiluri diferite, dar țelul este același pentru toate: să ofere emoții și control pe munte.


După succesul seriei Ultralight, SkiTrab prezintă noua colecție pentru aventură dedicată sezonului 2020 / 2021. SkiTrab Ortles, SkiTrab Stelvio și SkiTrab Gavia sunt toate proiectate să vireze mai ușor atunci când zăpada este dificilă, dar să și îmbunătățească îndemânarea schiorului atunci când condițiile sunt favorabile.

Noua colecție calcă pe urmele modelelor superioare Maestro.2 și Magico.2, având însă un miez LIWOOD și niveluri diferite de felx.

SkiTrab Ortles – este un schi de înaltă performanță cu rigiditate torsională mare, pentru schiorii care doresc maximum de performanță la coborâri, în special pe teren abrupt și înghețat.


SkiTrab Stelvio – este un schi clasic all-rounder, disponibil în două variante de lățimi. Este un schi pe care te poți baza cu adevărat și capabil să se adapteze multor condiții de zăpadă.


SkiTrab Gavia – este o versiune mai “moale” a schiului Stelvio, ideal pentru cei care caută un schi mai flexibil, mai ușor de folosit. SkiTrab Gavia este potrivit pentru schiorii mai ușori.


Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.