Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
General

Ski Trab – O combinaţie între tradiţie şi tehnologie inovatoare

Ski Trab a luat naştere mulţumită intuiţiei şi entuziasmului lui Giacomo Trabucchi, care şi-a construit primul schi din lemn în 1946

Ski Trab a luat naştere mulţumită intuiţiei şi entuziasmului lui Giacomo Trabucchi, care şi-a construit primul schi din lemn în 1946. Denumirea brandului derivă de la însuşi fondatorul său - Trabucchi. Fabrica Ski Trab este localizată în Bormio, Italia, o renumită staţiune montană de schi care a oferit lumii nenumăraţi profesionişti şi campioni. Încă de la început, compania a avut o legătură constantă şi naturală cu experţii montani.

 

CERCETARE

Schiurile de tură Ski Trab sunt proiectate, dezvoltate, fabricate şi testate în fabrica din Bormio. Toate prototipurile schiurilor şi matriţelor sunt construite manual la Ski Trab, folosind tehnologii avansate care permit teste imediate pentru structură, dinamică şi rezistenţă, în laboratorul propriu de nivel mondial.

Provocarea principală pentru Ski Trab a fost să reinventeze schiul de tură, să-i îmbogăţească codul genetic folsind tehnologie inovatoare, pentru ca acesta să devină pur şi simplu mai bun. Scopul a fost obţinerea unui schiat mai uşor nu doar un ski mai uşor. Având 14 straturi, felx progresiv, miez din Aramidă, amortizare ATTIVO, coadă DUO şi combinând fiabilitatea cu minuţiozitatea detaliilor, aceste schiuri reprezintă bijuteria în gama Ski Trab: o combinaţie rară între măiestrie calificată şi cercetare ştiinţifică.

 

 

TEHNOLOGIE ÎN EVOLUŢIE CONSTANTĂ

Pasiunea celor de la Ski Trab pentru inovaţie şi tehnologia de foarte înalt nivel necesară realizării proiectelor, fac ca acest brand să fie tot timpul înaintea curbei ascendente a tehnologiei, indiferent dacă e vorba de instalaţii folosite în timpul producţiei sau capacităţii angajaţilor de a executa sarcinile.

Structura alcătuită din 14 straturi, miezuri construite dintr-un mozaic complex format din lemn şi Aramidă, amortizoare active, încrustaţii în bază, sunt doar câteva din procesele de producţie care, în timpul fazei de asamblare, necesită multă abilitate şi cunoştinţe tehnice aprofundate.

La faza de control al calităţii şi finisaje se acordă la fel de multă atenţie şi este nevoie de la fel de multă tehnologie şi talent din partea angajaţilor. Fiabilitatea şi atenţia obsesivă la detalii sunt doar două din calităţile care fac din schiurile Ski Trab să fie deosebite.

 

CERTITUDINEA CALITĂŢII

La Ski Trab fiecare schi trece printr-un proces detaliat şi sistematic de verificare a calităţii, proces care monitorizează calitatea în fiecare moment al producţiei.

Ski Trab s-a preocupat în mod special de instruirea angajaţilor pentru a înţelege cât de importantă este integrarea calităţii în fiecare aspect al schiurilor produse. Fiecare schi Ski Trab este construit cu mândrie şi atenţie la detaliu fiind individual semnat de echipa care l-a construit.

 

FABRICAT ÎN BORMIO

Bormio nu este doar satul montan unde schiurile Ski Trab iau naştere. „Fabricat în Bormio” este o declaraţie care echivalează cu perfecţiunea, simbolizând un produs proiectat, dezvoltat şi fabricat de o companie şi de oameni care sunt experţi activi în ce priveşte disciplinele big mountain şi backcountry. Toate produsele Ski Trab au la bază experienţă, expertiză şi cunoştinţe acumulate de companie în 70 ani de istorie, schiat şi muncă în zăpadă. Ski Trab înţelege sportul, spiritul şi cultura schiatului, trăind pentru asta în fiecare zi.

Te invităm să vii alături de noi la o tură de backcountry şi să împărtăşeşti cu noi experienţa schiatului pe cele mai bune schiuri din lume!

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.