Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
General

Scott Scale 900 WC – test bicicletă

Bicicletele Scott sunt recunoscute a fi printre cele mai performante din lume

Bicicletele Scott sunt recunoscute a fi printre cele mai performante din lume, şi când vine vorba de modele accesibile ca pret, dar mai ales atunci când vorbim de biciclete potrivite pentru curse de Cupă Mondială. Scott Scale 900 WC este una din aceste biciclete, iar revista Bikeradar a testat-o.


foto Bikeradar.com

„O bicicletă de concurs simplă, fără compromisuri, ideală pentru sportivii amatori pasionaţi de concursuri”, aşa începe recenzia redactorilor de la Bikeradar. Scott Scale 900 este caracterizată foarte direct, fiind uşoară, de încredere şi pregătită de concurs, imediat ce o scoţi din cutie.


foto Bikeradar.com

„La fel ca şi la alte biciclete pe care le-am testat pe termen lung, îmi pare rău să văd că trebuie să dau înapoi această bicicletă”, recunoaşte Joe Norledge, redactorul care a făcut testul. „Este o bicicletă pe care o recomand cu căldură. De asemenea, se pare că este un tip pe nume Nino, care se dă pe Scott, şi de asemenea se pare că e destul de bun. Aşa că dacă foloseşti şi tu un Scott, nu vei avea nicio scuză în ziua de concurs”.


foto Bikeradar.com

Recenzia a fost publicată în original pe Bikeradar.com şi poate fi citită în întregime aici. Bicicletele Scott pot fi găsite la noi în magazin la preţurile de 3.899 lei, redus la 3.499 lei pentru modelul Scott Scale 990 şi 7.150 lei, redus la 5.500 lei, pentru modelul Scott Scale 750.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.