Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
General

Schi de tură cu Skitrab STELVIO 85

Modelul de top din gama „Touring” este Skitrab STELVIO 85, un schi versatil, care se adaptează la orice viteză

Modelul de top din gama „Touring” este Skitrab STELVIO 85, un schi versatil, care se adaptează la orice viteză. Este un schi pe care te poți baza, indiferent dacă obișnuiești să ieși la schi de tură pe marginea pârtiilor amenajate sau pe muntele mare.


Mulțumită construcției sale de foarte buna calitate, schiul dispune de un miez alcătuit din 14 straturi, fapt care garantează fiabilitate excelentă și greutate mică. Pe de altă parte, STELVIO este un schi cu flex progresiv de 7.0, devenind astfel ușor de controlat și folosit pe orice tip de zăpadă.


Skitrab STELVIO 85 dispune incluziv de tehnologiile Hi-Connect și No Shock, prin care vibrațiile venite din teren sunt mult atenuate. De asemenea, mulțumită acestor tehnologii, schiul poate vira și în condiții dificile de zăpadă.

Acest schi încorporează noua și revoluționara construcție Liwood Air Flex, care ajută mult la viraj, atunci când schiurile nu stau complet pe canturi.

De asemenea, faptul că schiul are o greutate atât de mică, între 1.050 gr și 1.250 gr, în funcție de lungime, permite un efort mai mic la deal, din partea schiorului. Talpa de 85 mm, contribuie și ea, mult, la o „plutire” convenabilă peste zăpada proaspătă.

Skitrab STELVIO 85 este disponibil, la prețul de 2.940 lei, sau 2.670 lei cu reducere, în magazinele Bike & Ski din Baia Mare și Satu Mare sau online pe www.bike-ski.ro.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.