Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
General

Rucsacul Skitrab Ortles26, special pentru schi de tură!

Mersul pe munte este o activitate al cărui rol este, în primul rând, de a ne distrage de la rutina zilnică

Mersul pe munte este o activitate al cărui rol este, în primul rând, de a ne distrage de la rutina zilnică, pe cei care nu avem norocul să petrecem suficient de mult timp în afara orașelor. Pentru a merge pe munte eficient, ai nevoie desigur, de echipament potrivit, altfel plimbarea devine neplăcută, dificilă, ba chiar îți poate pune viața în pericol.

Cu atât mai mult este valabil iarna, când echipamentul trebuie să fie și mai performant și specializat pe activitatea pe care o faci. Este și cazul rucsacului Skitrab Ortles26 creat special pentru schi de tură, de către italienii de la Skitrab, lideri în domeniu încă din 1946.


Ortles 26 este un rucsac foarte practic pentru schi de tură, fiind creat tocmai de cei care construiesc schiuri de tură de 76 de ani și știu de ce are nevoie un rucsac pentru a-ți fi util pe munte. Rucsacul dispune de câteva inovații care-l fac să fie nu doar practic, dar mai ales să te ajute pe munte.

Capacitatea de 26 litri este suficienta pentru a acomoda echipamentul necesar unei excursii normale de o zi. La interior vei găsi un compartiment special pentru echipamentul de avalanșă. De asemenea, rucsacul poate fi deschis și prin spate. Alte caracteristici utile sunt plasa pe exterior, pentru cască și buzunare utile în care poți pune, fără să-ți dai jos rucsacul din spate, diferite obiecte, cum ar fi căciula sau mănușile.

Spatele este construit din spumă EVA, pentru susținere bună, dar și confort optim, iar compartimentul principal poate fi accesat din două direcții. Centura de mijloc dispune și ea de două buzunare practice, iar în partea de sus vei găsi și un buzunar special, pentru cheile de la casă sau mașină. La exterior ai alte accesorii utile într-o tură de iarnă pe munte, cum ar fi prindere specială pentru piolet și, desigur, prinderile laterale pentru schiuri. Nu în ultimul rând, la Skitrab Ortles26 ai, pe bretelele de umeri, două suporturi pentru recipiente cu apă. Fermoarele exterioare sunt protejate, pentru a nu permite ploii sau lapoviței să pătrundă la interior.

Rucsacul Skitrab Ortles26 are un preț anunțat de 119,80 euro.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.