Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
General

Rucsacul Cube OX25+ testat de Thebikepoint.ro

Echipamentul pentru aventură sau excursie trebuie să funcționeze atunci când îl iei cu tine în tură, și trebuie să funcționeze bine

Echipamentul pentru aventură sau excursie trebuie să funcționeze atunci când îl iei cu tine în tură, și trebuie să funcționeze bine. Nu poți risca să te trezești în mijlocul munților că hainele sau rucsacul pe care îl folosești are o problemă cu care nu te împaci pe traseu, sau care îți face mai multe probleme decât te ajută. Din această cauză testele făcute în prealabil de alte publicații sunt folositoare pentru utilizatorul final, întrucât scot la lumină avantajele și dezavantajele produsului, înainte să fii tu pățit.

Este și cazul rucsacului Cube OX25+ testat de Thebikepoint și a cărui recenzie începe cât se poate de promițător: “Un rucsac peste toate celelalte”. Rucsacul vine din start cu o mulțime de specificații care se vor traduce prin avataje în timpul turei. Spre exemplu este compatibil cu recipientul de hidratare integrat la interior, dispune de buzunar ascuns pentru valori, are buzunar special pentru sculele de bicicletă poziționat la îndemană etc.


foto Andrei Brebuleț

Pe traseu rucsacul s-a comportat foarte bine. „Sentimentul este foarte plăcut”, spun redactorii, „atunci când pui multe scule în spate dar nu le simți că se mișcă și nici nu le auzi cum se lovesc unele de altele. Compartimentele dedicate sunt foarte ok”.


foto Dan Mazilu

 

Concluzia recenziei este foate bună și ne spune că putem avea încredere în acest rucsac. Chiar dacă este gândit să exceleze la turele de bicicletă, Cube OX25+ este bun pentru o multitudine de excursii. „Per total, este un rucsac foarte rezistent, la un preț destul de bun pentru ce oferă . Și la 25+ litri, cu multiple prinderi și buzunare ascunse, poate fi folosit ușor la ture de 1-2-3 zile, cu cortul, cu bicla , pe munte, sau chiar și la ieșiri urbane în orașele pe care le vizitați.”

Recenzia a fost publicată în original pe Thebikepoint și poate fi citită în întregime aiciRucsacurile Cube sunt disponibile în magazinele noastre din Baia Mare și Satu Mare, dar și online la Bike-ski.ro.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.