Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
General

Rucsacul Cube Edge Trail, testat de Off.road.cc

Revista Off.road.cc a testat rucsacul Cube Edge Trail, dedicat turelor pe bicicletă

Revista Off.road.cc a testat rucsacul Cube Edge Trail, dedicat turelor pe bicicletă, și a avut multe argumente pozitive de spus despre el. Spre exemplu redactorii l-au găsit a fi mare, rezistent, cu o protecție foarte utilă pentru spate inclusă direct în construcția rucsacului. Redactorii consideră acest rucsac potrivit pentru ture lungi de o zi și de asemenea au aflat în urma testelor, că este foarte stabil pe spate atunci când traseul devine dificil și extrem.


foto Off.road.cc

Protecția pentru spate este foarte interesantă. Este o spumă maleabilă care se întărește atunci când suferă un șoc. Astfel, protecția este moale și confortabilă când rucsacul este folosit normal, iar la nevoie acestă spumă denumită SAS-Tec SCA 450, devine rigidă, pentru a-ți proteja șira spinării.


foto Off.road.cc

Cube Edge Trail este echipat și cu compartiment separat pentru rezervorul de apă. „Este foarte bine că secțiunea pentru rezervor este separată”, spun redactorii. „Asta înseamnă că scoaterea lui și umplerea se fac ușor, fără a deranja restul de lucruri din rucsac”.

Recenzia a fost publicată în revista Off.road.cc și poate fi citită în întregime aici. Rucsacul Cube Edge Trail are prețul de 599 lei și poate fi găsit în magazinele noastre din Baia Mare și Satu Mare sau online pe Bike-ski.ro.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.