Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
General

Pentru 2022 Arva prezintă rucsacul cu airbag Calgary 18

ARVA Calgary 18 este primul rucsac cu design ecologic, primul din seria Reactor de acest gen

Deschizător de drumuri!


ARVA Calgary 18 REACTOR este primul rucsac cu design ecologic, primul din seria Reactor de acest gen, preferat de freeriderii care sunt conștienți de schimbările climatice. Rucsacul este echipat cu cel mai ușor și mai compact sistem dual de airbag.


Noul rucsac cu airbag, Arva Calgary 18 REACTOR, este echipat cu cea mai nouă tehnologie, limitând în același timp, impactul asupra mediului. Designul general a fost revizuit, obținându-se astfel primul rucsac anti-avalanșă, construit din materiale reciclate și echipat cu un sistem REACTOR dual-airbag, asamblat în Franța.

Pentru acest rucsac a fost gândit un nou profil îngust. Astfel, rucsacul oferă acum mai mult spațiu interior de stocare, la aceleași dimensiuni exterioare, fără a împiedica libertatea de mișcare a corpului tău.


Fiind un rucsac gândit special pentru schi de tură, Arva Calgary 18 REACTOR dispune de un compartiment special pentru echipamentul de salvare din avalanșă și buzunar dedicat pentru ochelarii de schi. De asemenea, pe rucsac vei găsi gaica specială pentru piolet, dar și curelușele pentru transportul schiurilor pe rucsac. Buzunarul special pentru declanșarea airbagului, este echipat cu fermoar. Astfel, mânerul airbag-ului este protejat de declanșări accidentale. Buzunarul poate rămâne închis atunci când ești departe de zonele predispuse la avalanșe.

 

Spate termoformat

Chiar dacă rucsacul nu are cel mai mare spate, la ARVA Calgary 18 acesta este termoformat și mai scurt decât la celelalte modele din seria REACTOR. Este astfel gândit pentru a se potrivi tuturor formelor și mărimilor: bărbați, femei și copii. Confortabil și rezistent la apă, acest spate de rucsac îți va „îmbrățișa” spatele tău, oferind susținere.


 

Sistemul Arva REACTOR

Cântărind doar 680 grame,
Arva
REACTOR este cel mai ușor sistem anti-avalanșă de pe piață, indiferent cu ce alte sisteme comparăm. Cele două airbag-uri de 75L înseamnă siguranță reduntantă, în cazul unui accident.

Este cel mai puternic sistem de pe piață, amplasarea internă a componentelor în rucsac, asigurând cel mai bun echilibru și nivel excelent de siguranță.

 

 

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.