Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
General

Patru din 5 stele pentru Cube Agree C:62 oferite de revista Cyclist

Revista britanică Cyclist a testat cursiera Agree C:62 de la Cube, iar redactorii „au fost de acord” (Agree) că este o cursieră care trebuie luată în considerare 

Revista britanică Cyclist a testat cursiera Agree C:62 de la Cube, iar redactorii „au fost de acord” (Agree) că este o cursieră care trebuie luată în considerare dacă eşti în căutarea unei biciclete de viteză versatilă, rapidă şi confortabilă.


foto Cyclist.co.uk

Cube spune despre Agree C:62 că „este o cursieră de anduranţă care va scoate ce este mai bun din tine”. După ce au testat-o o perioadă mai îndelungată, redactorii sunt de acord cu această afirmaţie.


foto Cyclist.co.uk

Cursiera este constuită atât pentru viteză, dar fără să fie neglijat confortul. „Cu ţevi subţiri în zona triunghiului spate, tijă de şa subţire de 27,2 mm şi profil îngust al furcii”, sunt specificaţii care subliniază o dată în plus aceste caracteristici.


foto Cyclist.co.uk

Construcţia cadrului inspiră nu doar încredere ci, fiind corect făcută, oferă şi rigiditate optimă. „Pedalând pe dealurile din zonă, tura a fost excelentă. Soliditatea cadrului Cube Agree C:62 în zona de jos unde se întâlnesc ţevile downtube şi BB, se combină cu prinderile thru-axle ale celor două roţi, pentru a oferi căţărare fără flexări ale cadrului”. Asta înseamnă transmitere de putere fără pierderi, de la pedală la roată.


foto Cyclist.co.uk

Dacă înainte nu erai pasionat de viteză la vale pe cursieră, din cauza sentimentului de nesiguranţă pe care poate îl aveai, nu se poate spune acelaşi lucru şi despre cum te simţi pe Agree C:62. „Am învăţat să îmbrăţişez puterea gravitaţiei”, mărturiseşte redactorul care a publicat recenzia. „Direcţia stabilită din ghidon se transmite precis spre roţi, punându-mă astfel pe trasa corectă indiferent cât de denivelat este asfaltul”.


foto Cyclist.co.uk

Concluzia recenziei este grăitoare când redactorii spun despre noua Cube Agree C:62 că este „o armă versatilă, cu frâne pe disc şi cu concesii suprinzătoare în privinţa confortului. Bicicleta este una care te flatează, fiind rapidă, confortabilă şi versatilă”.


foto Cyclist.co.uk

Recenzia a fost publicată în original în revista Cyclist şi poate fi citită în întregime aiciBicicletele Cube pot fi găsite în magazinul nostru din Satu Mare şi Baia Mare sau online pe Bike-ski.ro.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.