Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
General

Opt plăci SUP Aqua Marina testate de Standup Paddleboards Review

Standup Paddleboards Review a testat în paralel 8 plăci gonflabile de vâslit din picioare de la Aqua Marina

Standup Paddleboards Review a testat în paralel 8 plăci gonflabile de vâslit din picioare de la Aqua Marina. În 2019 producătorul italian a împrospătat designul la majoritatea plăcilor lor, făcându-le acum să arate și mai bine. Plăcile Aqua Marina tind să fie ceva mai ieftine, lucru benefic în special pentru cei dispuși să cheltuiască mai puțin.

Ce trebuie însă reținut este că în general nu toate plăcile SUP sunt potrivite pentru orice pasionat al acestui sport. Așadar documentează-te înainte, pentru a vedea care placă Aqua Marina este bună pentru tine.

Concluzia redactorilor de la Standup Paddleboards Review este foarte pozitivă. „Aqua Marina este o companie pe care nu o poți subestima niciodată”, spun ei. „Oferă unele dintre cele mai bune și mai frumoase produse din lume destinate sporturilor acvatice. Poți foarte ușor să observi, privind plăcile, că acesta este businessul lor principal. De la design la performanța plăcilor testate aici, totul este de o calitate foarte bună și este foarte puțin probabil să fii dezamagit.”

Plăcile Aqua Marina testate de Standup Paddleboards Review au fost: Breeze, Vapor, Fusion, Monster, Thrive, Echo, Beast și Magma. Recenzia a fost publicată în original pe Standup Paddleboards Review și poate fi citită în întregime aici.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.