Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
General

Nou pentru 2020 – transceiverul Arva EVO5

Pentru se zonul 2020 Arva a lansat noul transceiverul Evo5. Acesta va Înlocui modelul Evo4, care a fost lansat în 2015.

Pentru se zonul 2020 Arva a lansat noul transviecer Evo5. Acesta va Înlocui modelul Evo4, care a fost lansat în 2015.

Noul Arva Evo 5 are o rază de căutare de 50 metri, funcție pentru marcare, verificare de grup și indicație pentru întoarcere la 180 grade. Este de asemenea echipat cu management al interferențelor, pentru a se descurca bine cu interferențele venite de la alte electronice, cum ar fi telefonul smart.

Arva Evo 5 are de asemenea, și opțunea de revenire automată la funcția de transmitere. Timpii pot fi configurați din meniul transceiverului, care se poate comuta automat pe trimite/transmite după o anumită perioadă de timp sau poate folosi senzorul intern de mișcare pentru a detecta o perioadă de inactivitate, spre exemplu dacă ești prins într-o avalanșă secundară.

Evo 5 este un transceiver foarte compact, așadar mult mai confortabil de purtat pe tine. Dimensiunile sale sunt de doar 11 cm x 7 cm, iar greutatea de doar 170 grame, incluzând cordelina și singura baterie AA cu care funcționează.

Arva Evo 5 vine cu o cordelină de fixare. Dacă dorești poți achiziționa separat un toc. Însă această cordelină poate fi suficientă întrucât transceiverul este atât de mic încât încape fără probleme în orice buzunar.

Prețul transceiver Arva Evo 5 este de 1.100 lei, dar fiți pe fază pentru discounturile noastre periodice.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.