Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
General

Detalii speciale despre Scarpa Alien RS, în testul Outdoor Gear Lab

Revista Outdoor Gear Lab spune despre Scarpa Alien RS că “sunt o pereche de clăpari pentru skimo, ce pot fi folosiți zilnic, sau clăparii tăi zilnici, pe care îi poți folosi și la viteză de concurs”

Revista Outdoor Gear Lab spune despre Scarpa Alien RS că sunt o pereche de clăpari pentru skimo, ce pot fi folosiți zilnic, sau clăparii tăi zilnici, pe care îi poți folosi și la viteză de concurs”. Sunt clăpari specializați pentru schi de tură, performanți la viteza mare, când sunt folosiți de un schior versatil.


„Scarpa a poziționat acești clăpari direct în ținta a ceea ce poate e cea mai interesantă subcategorie de schi de tură, AT”, mărturisesc redactorii de la Outdoor Gear Lab. „Din ce în ce mai mulți oameni își doresc să folosească echipament foarte ușor pentru backcountry, cu clăpari care odinioară, însemnau compromis în privința durabilității, căldurii oferite și protecției.”

Pentru Alien RS „Scarpa păstrează cât de mult poate pedigreeul de concurs, dar adăugând suficientă protecție și robustețe, pentru a face ca acești clăpari să poată fi folosiți cu orice ocazie.

Faptul că Scarpa ALien RS au o parte inferioară căptușită, talpă complet din cauciuc și reglaj fin pentru modul mers/schi, face din acești clăpari să aibă o categorie specială, doar a lor, dedicată schiorului de viteză. Din aceste motive, revista Outdoor Gear Lab acordă clăparilor Scarpa ALien RS distincția „Top Pick”.

Recenzia a fost publicată în original în revista Outdoor Gear Lab și poate fi citită în întregime aiciScarpa Alien RS au un preț recomandat de 3.500 lei, dar sunt disponibili și la reducere, la prețul de 2.800 lei, în magazinele noastre din Baia Mare și Satu Mare sau online pe Bike-ski.ro.

(foto Jeff Dobronyi - outdoorgearlab.com)

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.