Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
General

CUBE Stereo 170 SL – test bicicletă

Recent revista IMBikeMag.com a testat noua CUBE Stereo 170 SL care, aşa cum spun şi redactrorii, este într-un oarecare contrast cu actuelele biciclete cu suspensii mari

Recent revista IMBikeMag.com a testat noua CUBE Stereo 170 SL care, aşa cum spun şi redactrorii, este într-un oarecare contrast cu actuelele biciclete cu suspensii mari. Continuând seria de biciclete bine văzute de rideri, Stereo 150, Cube adaugă seria 170, cu suspensii mari. Gama de biciclete Stereo de la Cube, nu a avut niciodată suspensii aşa mari, însă bicicletele moderne şi traseele mai dificile, cer acum suspensii mai mari, roţi mai mari şi compromisuri foarte mici. Cu alte cuvinte biciclete foarte specializate.


„Pe traseu această bicicleta este scurtă, dar acest lucru nu este neapărat rău”, spun redactorii în timp ce o testează. „Urcarea se face confortabil şi eficient, având în vedere roţile de calitate pe care le are bicicleta. Anvelopele uşoare, şi suspensiile mari care oferă aderenţă, de asemenea ajută.”


„La vale bicicleta oferă un mix de atribute şi stiluri”, mărturisesc redactorii. „Este manevrabilă, iute şi jucăuşă mulţumită greutăţii sale reduse şi mărimii compacte. Dacă dai drumul la frâne, suspensia masivă înghite tot. Pe măsură ce viteza creşte, geometria bicicletei te ajută să nu treci de limitele oferite de suspensii”.


Recenzia a fost publicată în original pe IMBikeMag.com şi poate fi citită în întregime aici. Bicicletele CUBE pot fi găsite în magazinul nostru cu preţuri începând de la 1139 lei pentru bicicletele de copii, până la 38.399 lei pentru bicicletele electrice Cube full-suspension.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.