Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
General

Crescătorii de oi de la Thermowave

Responsabilitatea principală a crescătorilor de oi din lâna cărora se fabrică lenjeria Thermowave, este ca oile să fie sănătoase 

Responsabilitatea principală a crescătorilor de oi din lâna cărora se fabrică lenjeria Thermowave, este ca oile să fie sănătoase și să se simtă bine în natură. Astfel, lâna obținută este de cea mai bună calitate, iar producția este sustenabilă. Însă crescătorii nu sunt atenți doar la calitatea lânii ci și la succesul pe care turma o are. Este vorba de crescătorul care alege berbecul potrivit prin care se reproduc oile ce oferă caracteristicile corecte.


sursa foto: wolk-antwerp.com

Pentru a obține producție sustenabilă și responsabilă, Thermowave lucrează pe termen lung, cu crescători de încredere și cu experiență. Un asemenea parteneriat testat de timp ajută crescătorii să planifice în viitor cererea de lână, oferind certitudine în privința cantității de lână produsă.

Crescătorii de oi de unde Thermowave îți procură lâna își organizează fermele într-un mod holistic și integrat cu standardele internaționale. Ei nu doar că stabilesc standardul de calitate la nivel global ci și continuă să îl îmbunătățească prin inovație în pășunat, creșterea animalelor, tuns și promovarea condițiilor ideale de viață a animalelor.

 

Fermele Thermowave

Toată lâna pe care Thermowave o folosește la produsele sale provine de la fermele din Australia și Noua Zeelandă, mai precis de la oaia Merino care trăiește în aceste locuri. Thermowave este adepta stilului noninvaziv de creștere a oilor. Astfel, întrucât oile Merino se adaptază ușor, ele sunt lăsate să pască pe suprafețe mari de teren, așa cum vor și cu minimă intervenție a omului.

O locație tipică Thermowave Merino acoperă în jur de 1 hectar și găzduiește de la 5000 la 15.000 oi Merino. Spațiul vast și liniștit permite oilor să trăiască libere, vesele și nestresate, lâna oferită de ele fiind astfel de cea mai bună calitate.

Produsele Thermowave le găsiți în magazinele noastre din Baia Mare și Satu Mare, dar și online pe Bike-ski.ro.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.