Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
General

Cicloturism în Dealu Mare, Urlați, crama Dagon

Zona Urlați, Ceptura, Dealu Mare, este una dintre cele mai potrivite atunci când vrei să combini mai multe activități într-o zi de plimbat cu bicicleta, sau mai multe

Zona Urlați, Ceptura, Dealu Mare, este una dintre cele mai potrivite atunci când vrei să combini mai multe activități într-o zi de plimbat cu bicicleta, sau mai multe. Este o zonă viticolă, accesibilă foarte ușor din orașul Urlați. De aici pornesc mai multe trasee de cicloturism, care străbat dealurile viticole ale regiunii și trec pe la cramele din zonă.

Una dintre ele este Dagon, o cramă nouă, pe care revista românească de ciclism Freerider.ro, a vizitat-o de curând. Traseul de cicloturism a pornit chiar de la cramă, asta după ce toată lumea, adultă, a participat la o degustare generoasă de vin. Atenție însă, totul trebuie consumat cu moderație pentru a nu avea probleme pe traseu care, deși are doar aproximativ 20 km, este destul de solicitant, desfășurând-se atât pe asfalt cât și pe macadam sau drum de pământ.

Traseul a fost publicat în original în revista Freerider, iar descrierea detaliată poate fi citită aici. Tot de aici poți downloada și track-ul gps, pentru a-l încărca pe dispozitivul tău de navigație sau pe telefon.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.