Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
General

Bikeradar a testat noua Specialized Turbo Vado SL 4.0

Celebra revistă de ciclism BikeRadar, a testat noua bicicletă de oraș și pentru navetă Specialized Turbo Vado SL 4.0, iar impresiile au fost excelente

Celebra revistă de ciclism BikeRadar, a testat noua bicicletă de oraș și pentru navetă Specialized Turbo Vado SL 4.0, iar impresiile au fost excelente. “Este una dintre bicicletele cu care viața devine foarte ușoară”, mărturisesc redactorii. „Iar asta mulțumită greutății reduse și autonomiei mari a bateriei”.


Turbo Vado de la Specialized, este o bicicletă gândită în principal să exceleze la navetă, în special modelul EQ care vine din start și cu aripi și portbagaj. Însă bicicleta nu se limitează doar la drumuri prin oraș, navetă sau cumpărături. „Este o bicicletă foarte bună și pentru antrenamente”, spun cei de la Bikeradar.


Fiind propulsată de un motor electric controlat la rândul său electronic, software-ul care optimizează funcționarea motorului a fost extrem de bine gândit. „Puterea motorului este livrată într-un mod natural, iar modurile de asistență sunt bine reglate”. În plus frânele sunt bune, bicicleta este manevrabilă, distractivă și sigură. Iar la cele sub 14 kg greutate, Vado SL este și extrem de ușoară, pentru o electrică. De aici si inițialele SL – Super Light.

Recenzia a fost publicată în original în revista Bikeradar și poate fi citită în întregime aiciSpecialized Turbo Vado SL 4.0 varianta EQ, are un preț de 17.099 lei și este disponibilă în magazinele noastre din Baia Mare și Satu Mare sau online pe Bike-ski.ro.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.