Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
General

Arva prezintă noul transceiver NEO+

Lansat în septembrie 2018, Arva NEO+ înlocuiește modelul NEO și vine cu câteva îmbunătățiri

Lansat în septembrie 2018, Arva NEO+ înlocuiește modelul NEO și vine cu câteva îmbunătățiri. Spre exemplu noul NEO+ este echipat cu senzor de mișcare. Astfel, dacă erai în modul „căutare”, și te suprinde o avalanșă secundară care te imobilizează, transceiverul va trece automat în modul „transmitere”, dacă simte că nu te miști o anumită perioadă de timp.

O altă diferență față de modelul anterior este că noul NEO pornește prin rotirea unui buton, în locul inserării și rotirii unui „dop” care este atașat de transceiver. De asemenea noul transceiver vine echipat cu un toc dintr-un plastic maleabil spre deosebire de modelul anterior care era transportat într-unul din neopren. Nu în ultimul rând noul NEO este puțin mai greu decât vechiul, cu aproximativ 18%, dar asta este din cauza tocului. Însă poate specificația cea mai importantă, nouă la NEO+, este că acesta are o rază de acoperire de 70 m, în comparație cu 60 m cât are vechiul model.

 

 

 

Arva NEO+ este echipat și cu funcția pentru „Verificare grup”. Pentru a o accesa, va trebui să apeși pe butonul „Steguleț” atunci când transceiverul se află în modul de pornire și ajunge la opțiunea CH (de la Check). În acest mod NEO+ bipăie dacă se mai află alt transmitter la o distanță de 0,5-1,5 m de tine. Dacă transmițătorul este mai departe de 1,5 m atunci NEO+ nu mai bipăie, dar contiună să afișeze distanța. Dacă însă distanța este mai mică de 0,5 m, atunci vei avea beep-uri duble.

Noul transceiver are și funcția „Revert to transmit”, care are la bază senzorul de mișcare prezent în interior. Arva NEO+ poate fi programat să revina la transmitere dacă timp de 2, 4 sau 8 minute ești nemișcat. Asta se poate întâmpla dacă, spre exemplu, ești în modul căutare, în urma unei avalanșe, iar tu ești prins într-o nouă avalanșă. În acest caz vei rămâne imobilizat și nu vei putea manevra transcieverul să transmită iar semnal, pentru a fi și to găsit. Pentru a preveni această situație, NEO+ poate reveni automat în modul transmitere.

 

Transceiverul Arva NEO+ are un preț de 1.325 Lei și poate fi găsit la magazinul nostru Ski & Bike Centre.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.