Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

Trofeul Skitrab 2024 te așteaptă în Munții Rodnei!

În 2024 Trofeul Skitrab a ajuns la a 5a ediție. Este unul dintre cele mai prestigioase concursuri de schi-alpinism din România. Timp de două zile, doi coechipieri vor „alerga” în munții Rodnei, pentru aproximativ 40 km și 4000 m diferență de nivel. T

În 2024 Trofeul Skitrab a ajuns la a 5a ediție. Este unul dintre cele mai prestigioase concursuri de schi-alpinism din România. Timp de două zile, doi coechipieri vor „alerga” în munții Rodnei, pentru aproximativ 40 km și 4000 m diferență de nivel. Trofeul Skitrab este unul dintre cele mai provocatoare, dar și îndrăgite competiții de schi-alpinism din România. Trofeele Skitrab cât și Trofeele Salvamont România sunt nelipsite la aceasta ediție.

„Munții Rodnei este una dintre cele mai prețioase și spectaculoase părți a Carpaților Orientali. Cu o suprafață de 47.152 ha și o creastă principală lungă de 50 km, dominată de vârful Pietrosul - 2303 m la vest și de Ineu - 2280 m la est, Parcul Național Munții Rodnei este al doilea parc național din România”, ne informează organizatorii.

Tabăra de bază va fi în stațiunea montană Borșa. De aici concurenții vor explora zona centrală a masivului, „Perdeaua înghețată”, înaltă de 80 metri a Cascadei Cailor, platoul Știol și lacul din care izvorăște Bistrița Aurie, căldarea Puzdrelor, cascadele Cimpoiasa și Puzdrele, vârfurile Aniesul Mare, Laptelui, Galațului, șaua si vârful Gărgălău, sunt doar câteva din punctele pe care cele două zile ale Trofeului Ski Trab 2024 le poate atinge.

Ski&Bike Centre Baia Mare, reprezentant Ski Trab în România, te așteaptă să participi la acest super eveniment sau, dacă consideri că este peste puterile tale, să fii la fața locului pentru a-i încuraja pe cei care se încumătă. Premiile oferite la aceasta competiție vor rămâne la același standard ridicat: schiuri de tură, legături de “race”, căști schi-alpinism, combinezoane și multe altele, toate Ski Trab. De asemenea, la categoria “Salvamont”, toți salvatorii care se vor regăsi pe podium, vor primi produse Petzl, utile în activitatea de salvare montană.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.