Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

Traseul de mtb Igniș – Mara din Maramureș

O dată cu venirea primăverii au sosit și temperaturile prietenoase, potrivite pentru mult așteptatele ture cu bicicleta. Maramureșul este deosebit de pitoresc, așa că iată o propunere de tură cu bicicleta pe care vi-o recomandăm să o faceți când aveț

O dată cu venirea primăverii au sosit și temperaturile prietenoase, potrivite pentru mult așteptatele ture cu bicicleta. Maramureșul este deosebit de pitoresc, așa că iată o propunere de tură cu bicicleta pe care vi-o recomandăm să o faceți când aveți drum prin zonă.

Este vorba de o tură de 46 km care conține asfalt, drum de pietriș, drum de pământ, off-road la deal și la vale. Ruta este Breb - Hoteni - Hărnicești - Sat Șugatag - Turbăria Iezerul Mare - Cheile Tătarului - Barajul Runcu - Mara - Desești Hărnicești - Hoteni – Breb.

Întreaga regiune este eco-turistică, așadar traseele de bicicletă pe care le poți face în zona Mara - Cosău - Creasta Cocoșului ești încurajat să le parcurgi. În total sunt în jur de 160 km de trasee variate și potrivite pentru cicliști și bicicliști de toate nivelurile. De asemenea, există trasee marcate, hărți și puncte de informare turistică, ba chiar și pensiuni deja specializate pe găzduirea turiștilor care vin cu bicicleta.

Traseul de mtb Igniș – Mara a fost publicat în original pe site-ul Prinlumepringanduri.com și îl găsiți descris în detaliu aici. Tot aici aveți și link spre track-ul gps al traseului. Dacă îl descărcați și apoi încărcați pe telefon sau un dispozitiv gps, veți putea naviga traseul fără a avea ocazia să vă rătăciți.

foto Prinlumepringanduri.com

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.