Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

Test reușit pentru stopul ultra-performant Specialized Flux Expert

Siguranța pe timpul nopți este foarte importantă pentru cicliști. Este imperios necesar să fim văzuți de șoferi. Așadar, un stop luminos pe spate este de la sine înțeles. Dar cu atâtea opțiuni pe piață, care este cel mai bun? Revista Feedthehabit.com

Siguranța pe timpul nopți este foarte importantă pentru cicliști. Este imperios necesar să fim văzuți de șoferi. Așadar, un stop luminos pe spate este de la sine înțeles. Dar cu atâtea opțiuni pe piață, care este cel mai bun?

Revista Feedthehabit.com a testat stopul Specialized Flux Expert, iar concluziilor lor sunt cât se poate de pozitive. „Specialized Flux Expert este luminoasă și special făcută să se poată instala pe majoritatea tijelor de șa, chiar și pe tija de șa aero de la Specialized Venge”, spun redactorii în recenzia lor.

Stopul Specialized Flux Expert are o valoare de 110 lumeni, fiind astfel extrem de puternic. Ziua este vizibil de la 1 kilometru. Încărcarea se face prin USB în mai puțin de 90 minute, iar carcasa este metalică, devenind astfel deosebit de rezistent.

Concluzia redactorilor nu lasă loc de echivoc. “Stopul Specialized Flux Expert arată și performează ca o adevărată lumină de nivel premium având, de asemenea, și câteva funcții speciale. Este destul de scumpă, însă dacă ai o cursieră Specialized Venge, acest stop este cea mai buna opțiune”.

Recenzia a fost publicată în original în revista Feedthehabit.com și poate fi citita în întregime aici. Specialized Flux Expert este disponibil in magazinul nostru din Baia Mare la pretul de 339 lei sau online pe Bike-ski.ro.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.