Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

Test reușit pentru CUBE Stereo ONE22 realizat de Bike-test.com!

Echipată cu câteva dintre cele mai bune componente de pe piață, noul mtb CUBE Stereo ONE22 Pro pentru trail vine cu promisiunea unui echilibru perfect între echipare, performanțe și preț, situație scoasă în evidență și de revista Bike-test.com care l

Echipată cu câteva dintre cele mai bune componente de pe piață, noul mtb CUBE Stereo ONE22 Pro pentru trail vine cu promisiunea unui echilibru perfect între echipare, performanțe și preț, situație scoasă în evidență și de revista Bike-test.com care laudă bicicleta pentru prețul pe care îl are.

„Cube STEREO ONE22 Pro este una dintre cele mai agresiv poziționate biciclete din lume, din punct de vedere al prețului”, spun redactorii care au testat bicicleta. „Greu poți găsi alt mountain bike care să vină cu performanțe mai bune la un preț mai mic. Manevrabilitatea acestei biciclete este echilibrată așadar este destul de intuitiv de controlat pe trasee. Exista mtb-uri mai sportive decât acest Cube, iar altele cu geometrie mai confortabila, dar acest Cube STEREO ONE22 Pro dorește și reușește să combine toate aceste calități într-o singură bicicletă, rezultând un mtb cu orientare moderată”.

Recenzia a fost publicată în original în revista Bike-test.com și poate fi citită în întregime aici. Noul CUBE Stereo ONE22 Pro are prețul de 9.999 lei și este disponibil în magazinul nostru din Baia Mare sau online pe Bike-ski.ro.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.