Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

Specialized Turbo Levo Comp Alloy este cea mai bună alegere în opinia revistei Ebike MTB

Deja de multă vreme Specialized Turbo Levo este un simbol în domeniul său, devenind o parte integrantă în lumea eMTB, asigurându-și deja victorii în cadrul mai multor teste de mtb-uri electrice. Specialized Turbo Levo are o siluetă de neconfundat a

Deja de multă vreme Specialized Turbo Levo este un simbol în domeniul său, devenind o parte integrantă în lumea eMTB, asigurându-și deja victorii în cadrul mai multor teste de mtb-uri electrice.

Specialized Turbo Levo are o siluetă de neconfundat având, încă din 2015 când a fost lansată, un rol foarte important în modelarea segmentului bicicletelor mtb electrice.

 

Țeava joasă seat-tube îți permite să lași șaua foarte jos”, spun redactorii care au folosit-o și testat-o. “În felul ăsta bicicleta oferă foarte multă libertate de mișcare”.

 

Transmisia bicicletei vine sub forma unui pachet întreg, special proiectat pentru a se potrivi cadrului Levo, cuplul motorului oferind nu mai puțin de 90 Nm”, continuă redactorii în testul lor.

 

Recenzia a fost publicată în original în revista Ebike MTB și poate fi citită în întregime aici. Specialized Turbo Levo Alloy este disponibil în magazinul nostru Ski & Bike Centre din Baia Mare, la prețul de 21.000 lei, redus de la 31.499 lei.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.