Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

Ski Trab Ortles – un ski serios pentru schiori serioși!

„Ski Trab Ortles satisface nevoile celui mai pretențios schior, oferind performanțe excelente pe zăpadă întărită și pante abrupte. Clar un schi preferat de cei care preferă datul la vale” – este părerea celor de la Thepilloutdoor.com care au testat a

Ski Trab Ortles satisface nevoile celui mai pretențios schior, oferind performanțe excelente pe zăpadă întărită și pante abrupte. Clar un schi preferat de cei care preferă datul la vale” – este părerea celor de la Thepilloutdoor.com care au testat aceste schiuri de tură.

Ski Trab Ortles urmăresc aceeași geometrie pe care au avut-o și modelele anterioare Skitrab Stelvio și Skitrab Gavia, Ortles fiind însă mult mai rigide și mai rezistente structural. Totuși Skitrab Ortles rămân mai docile decât Skitrab Magico.2 și Ski Trab Maestro.2.

„Skitrab Ortles se descurcă foarte bine în condiții grele: precise și ușor de manevrat când schimbi direcția, chiar și pe culoare abrupte cu zăpdă întărită. Însă chiar și la deal, greutatea redusă nu te obosește mai mult decât ar trebui. Este un ski care-și menține manevrabilitatea de-a lungul întregului arc, garantând control incredibil”.

Recenzia a fost publicată în original în revista The Pill Outdoor și poate fi citită în întregime aici. Ski Trab Ortles au un preț redus de 3.554 lei, de la 3.949 lei și sunt disponibile în magazinul nostru din Baia Mare sau online pe Bike-ski.ro.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.