Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

Ski Trab Neve testate în Canada!

Pentru Europa Ski Trab, ca brand, nu mai are nevoie de introducere. Este o marcă cu o istorie foarte îndelungată, care începe în 1946 în Bormio, Italia. Chiar și în ziua de azi, compania își are sediul tot aici. Însă chiar dacă pentru Ski Trab domeni

Pentru Europa Ski Trab, ca brand, nu mai are nevoie de introducere. Este o marcă cu o istorie foarte îndelungată, care începe în 1946 în Bormio, Italia. Chiar și în ziua de azi, compania își are sediul tot aici. Însă chiar dacă pentru Ski Trab domeniul principal de activitate este schiul de tură, compania are succes la fel de mare în cazul legăturilor pentru schi de tură ocupându-se și de celelalte accesorii, cum ar fi rucsacuri, bețe de schi, căști, piei de focă și ochelari pentru schi de tură.

În SUA și Canada însă marca este mai puțin cunoscută, iar revista Backcountryskiingcanada.com și-a dorit să afle cum sunt.

Redactorii au avut la test schiurile de tură Skitrab NEVE, în varianta 181 cu legături Skitrab Titan Vario 2 și piei din mohair 100%. „Împreună, acestea formează un setup foarte ușor pentru schi de tură, ceva foarte potrivit pentru zile adevărate cu diferență foarte mare de nivel”, spun redactorii în timp ce le testau.

“Ski Trab Neve vin cu o trecere subtilă de la rocker la camber la rocker, ideal pentru schiat în zăpadă adâncă și tehnică”, spun redactorii. Skitrab Neve, neve însemnând “zăpadă” în italiană, dispun și ele de construcția consacrată “14 layer”, așadar cele 14 straturi diferite care învelesc un miez din lemn extrem de ușor. Acest lucru favorizează flexul schiului, stabilitatea, rigiditatea torsională și durabilitatea.

Recenzia a fost publicată în original în revista Backcountry Skiing Canada și poate fi citită în întregime aici. Schiurile Ski Trab Neve au prețul de 4.375 lei și sunt disponibile în magazinul nostru Ski & Bike Centre din Baia Mare sau online pe Bike-ski.ro.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.