Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

Ski Trab NEVE, o primă impresie

Când spunem Ski Trab adesea ne gândim la schiurile de tură înguste și ușoare. Însă o dată cu lansarea noilor Neve, Ski Trab își dezvolta colecția de modele și avansează la schiuri cu 93 mm la mijloc și o greutate de 1,4 kg, un ski destul de ușor dar

Când spunem Ski Trab adesea ne gândim la schiurile de tură înguste și ușoare. Însă o dată cu lansarea noilor Neve, Ski Trab își dezvolta colecția de modele și avansează la schiuri cu 93 mm la mijloc și o greutate de 1,4 kg, un ski destul de ușor dar mai ales robost, care se comportă foarte bine pe teren abrupt și tehnic.

În ciuda greutății reduse Ski Trab NEVE se simte „substanțial” în mână, în timp ce calitatea construcției este fără cusur.

În privința construcției, Neve sunt destul de diferite dacă le comparăm cu concurenții. Având 1.400 grame la lungimea de 174 cm, aceste schiuri sunt cu aproape 200 g mai grele decât ce mai există pe piață din aceeași categorie, la o lățime de mijloc de 95 mm.

Schiurile vin cu un sistem intuitiv de instalare a pieilor de focă, un clip care se inserează într-un slot tăiat în coada schiurilor. Acest sistem este pe cât de simplu pe atât de sigur în exploatare.

Schiurile de tură Ski Trab NEVE sunt disponibile la Ski & Bike Centre la prețul de 4.375 lei, la lungimea de 181 cm sau 188 cm. Pieile de focă Ski Trab NEVE sunt din mohair și sunt gândite special pentru acest tip de ski fiind sunt disponibile la prețul redus de 775 lei.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.