Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

Ski Trab Bernina înseamnă performanță totală pentru avansați!

Făcând parte din colecția Adventure, SkiTrab Bernina este schiul de tură ideal pentru schioarele pretențioase, un schi cu performanțe excelente pe zăpada tare și pante abrupte. Este un schi moale potrivit pentru schiorii cu greutate mică, doamnele și

Făcând parte din colecția Adventure, SkiTrab Bernina este schiul de tură ideal pentru schioarele pretențioase, un schi cu performanțe excelente pe zăpada tare și pante abrupte. Este un schi moale potrivit pentru schiorii cu greutate mică, doamnele și domnișoarele schioare sau pentru bărbații de statură mai mică.

Miezul este din Liwood Air la care se adaugă tehnologia deja binecunoscută Ski Trab cu 14 straturi. Acest mod de fabricație oferă schiuri de tură cu greutate mică și încredere foarte mare când le folosești. Pentru virajele precise și făcute în siguranță, SkiTrab Bernina vine cu flex progresiv controlat și control activ al vibrațiilor. SkiTrab Bernina este pentru cei care caută răspuns instantaneu la comenzi din partea schiurilor.

SkiTrab Bernina îl alegi dacă ești în căutarea celor mai performante schiuri de tura la vale sau dacă ești avansată și ai tehnica avansată. Îl mai alegi pentru construcția sa cu 14 straturi și pentru pentru ca are la interior o punte specială între cele doua margini, punte proiectată să ofere rezistență mai bună la impactul cu stânca și pietrele.

Geometrie:

Marimi: 150 157 164 171
Greutate: 965 1010 1055 1100
Radius: 17.5 19.5 20.08 21.1
Torsiune: Carbon
Sidecut (mm): 118/85/104

(foto Outdoortest.it)

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.