Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

Ski & Bike Centre anunță OnBike MM Trophy 2022!

A doua ediție OnBike MM Trophy va avea loc, anul acesta, între 9 și 11 septembrie 2022, organizat fiind de Asociația OnSport, Baia Mare, împreună cu Federația Română de Ciclism, în parteneriat și susținut de Consiliul Județean Maramureș și de magazinul Ski & Bike Centre, Baia Mare.

De-a lungul celor trei zile de concurs, participanții pot concura la două competiții: concursul de o zi (parte din Cupa Națională de XCM) și un concurs pe etape (vineri, sâmbătă, duminică). Participanții pot concura la ambele curse, traseul de cupă națională fiind etapa a doua din stage race.

Dacă totuși nu te simți pregătit pentru 3 zile, dar vrei să participi și să simți adrenalina atmosferei de concurs, există și trasee mai ușoare, de 15-20km sau e-bike, la care te poți înscrie. Nu te vei plictisi pe niciunul din trasee. Mai mult, dacă ești un pasionat sau sportiv de performanță nu ar trebui să ratezi concursul de trei zile si trei etape!

La OnBike MM Trophy 2022, în funcție de nivelul de pregătire, participanții  vor parcurge unul dintre cele patru trasee amenajate pe poteci și pe drumuri forestiere sau unul din cele două trasee de ebike. Înainte de concurs, cu câteva zile sau chiar săptămâni, pentru a evita aglomerația, vino cu bicicleta la service, la magazinul Ski & Bike Centre din str. Griviței nr.30, Baia Mare, pentru a-i aplica o verificare tehnică esențială pentru concurs. Ar fi păcat ca în timpul evenimentului, bicicleta să se strice sau să nu funcționeze corect, iar tu să depui mai mult efort decât ar fi necesar.

Traseul lung, de 64 km și 2400 m diferență de nivel, va fi similar cu cel de la prima ediție. Startul va avea loc la restaurantul Rapido (Parcul Municipal) și va parcurge bulina galbenă în sens invers, urcare Herja, Chiuzbaia, drum forestier până la banda roșie, banda roșie, Șaua Iezuri, Dj 183 (legătură Gutin), Drumul Cărbunarilor (NOU 2022!), urcare Pod Cireș Pârtia Brazi, Bike Park Brazi (2 ture), urcare Igniș pe pârtia Cora + triunghi roșu, coborâre triunghi roșu (biserica lui Spiridon), coborâre Lespezi, carieră Limpedea, Bulina Galbenă (de la N la S.), carieră Fierăstrăului, Route 66 (scări), Dakar în sens invers.

Acesta este si traseul oficial pentru etapa de Cupa Națională (sâmbătă 10 septembrie) și totodată etapa a II-a din Stage Race.

Traseul scurt, de 24 km și 870 m diferență de nivel, va avea startul la Restaurantul Rapido din Parcul Municipal după care participanții vor parcurge urcare valea Usturoiului până la drumul de legătură spre satul Ulmoasa, coborâre Bartoșa, urcare forestier (valea Borcutului) până înapoi în drumul de legătură Pleștioara-Ulmoasa, Coborâre pe Feriga Albastră, urcare Măgura, coborâre parc.

Traseul Hobby, nou pentru 2022, cu o lungime de 14 km si 500 m diferență de nivel, va avea loc la Restaurantul Rapido din Parcul Municipal după care participanții vor parcurge urcare valea Usturoiului, locul denumit Homeless (vârf forestier), Feriga albastră, Măgura, Parc. Acest traseu este dedicat amatorilor fără pretenții sportive, pentru care traseul scurt este prea solicitant iar traseul family prea ușor – fiecare finișer fiind recompensat cu o diplomă și o medalie. Pe acest traseu nu există categorii de vârstă, existând un singur clasament general.

Traseul Family are o lungime de 6 km și 140 m diferență de nivel. Este dedicat familiilor și copiilor cu vârsta între 11 și 14 ani. Startul va fi de la restaurantul Rapido (Parcul Municipal), traseul parcurgând strada Petofi Valea Usturoiu – dakar 1 – parc – FINISH :Campul Tineretului.

Traseul E-Bike Amatori are o lungime de 24 km și 870 m diferență de nivel. Startul se dă de la restaurantul Rapido (Parc Municipal) – urcare valea Usturoiu – către Ulmoasa – bartosa – forestier + pe casa – feriga 2 – exit magura – forestier 3 stejari magura in jos – urcare asfalt strada magura – dat in dakar si coborare triunghi albastru in jos – scoatere pe lângă lac în partea stângă a aleei – ieșire poarta principală Rapido – urcat muzeu – păduricea de antrenament – Finiș Restaurant Rapido.

Traseul E-Bike Pro, va avea o lungime de 25 km și 1300 m diferență de nivel. Acest traseu este încă în lucru. Vom reveni cu detalii suplimentare.

 

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.