Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

Scott Genius ST, cel mai bun mtb al anului!

Potrivit redactorilor de la revista Singletrack World, Scott Genius ST este cel mai bun mtb al anului. „Shock-ul suspensiei spate nu este ascuns doar de dragul esteticii”, spun redactorii, “ci permite suspensiei spate să aibă un design excelent care

Potrivit redactorilor de la revista Singletrack World, Scott Genius ST este cel mai bun mtb al anului. „Shock-ul suspensiei spate nu este ascuns doar de dragul esteticii”, spun redactorii, “ci permite suspensiei spate să aibă un design excelent care nu împiedică tija șa de să intre suficient de mult. În opinia mea Scott Genius are cea mai bună geometrie dintre toate mtb-urile de trail de pe piață”, mărturisește Benji, redactorul care a testat-o.

Ultima iterație a mtb-ului Scott Genius este a 6a variantă a noii platforme introdusă pe piață acum cinci ani. Această varianta “ST” vine de la “Super Trail” și nu de la “Short Travel” asa cum se mai obișnuiește la alte mărci.

Redactorii au testat varianta Scott Genius ST 900 cu cadru de carbon, însă recomandarea lor principală este, de fapt, varianta Scott Genius ST 920, la fel de bună, dar mai ieftină datorită cadrului din aluminiu.

Avantajele principale pe care redactorii le-au observat și simțit în cele trei luni cât au testat bicicleta, au fost că mtb-ul are o geometrie bună cam pentru orice, suspensie spate excelentă și că este extrem de rigidă.

La final redactorii nu au avut cum să nu fie decât extrem de mulțumiți de bicicletă. “Scott Genius ST 900 este extrem de bine reglată, cu o geometrie extrem de bună, la care se adaugă o suspensie spate extrem de performantă”, mărturisesc ei.

Recenzia a fost publicată în original în revista Singletrack World și poate fi citită în original aici. Scott Genius ST 920 este disponibilă în magazinul nostru Ski & Bike Centre din Baia Mare la prețul de 19.995 lei sau online pe Bike-ski.ro.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.