Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

Schiuri de tură pentru copii – SkiTrab STELVIO Kid

Pentru adulți sportul cu schiuri de tură nu mai reprezintă aproape niciun secret. Există pe piață o multitudine de modele și opțiuni. Însă pentru cei mici variantele sunt limitate. Este și motivul pentru care SkiTrab a lansat noile schiuri STELVIO Ki

Pentru adulți sportul cu schiuri de tură nu mai reprezintă aproape niciun secret. Există pe piață o multitudine de modele și opțiuni. Însă pentru cei mici variantele sunt limitate. Este și motivul pentru care SkiTrab a lansat noile schiuri STELVIO Kid, special gândite să fie ușor folosite de cei mici.

Schiurile de tură pentru copii Ski Trab STELVIO KID sunt o alegere excelentă pentru tinerii pasionați de schiul de tură și aventuri în natură. Aceste schiuri sunt concepute special pentru a oferi performanță și confort pe terenuri variate, de la urcări în pantă până la coborâri rapide și curbe în zăpadă proaspătă. Fiind ușoare, doar 830 grame, schiurile pot fi ușor controlate de cei mici.

Cu un design ușor și manevrabil, schiurile Ski Trab STELVIO KID sunt perfecte pentru copiii care își doresc să exploreze munții în căutarea aventurii. Ele sunt construite cu tehnologie avansată, cum este și LIWOOD Core, practic un nucleu de lemn ușor și rezistent, care oferă stabilitate și putere în timpul coborârilor, dar și o greutate redusă pentru ușurința în urcări.

În plus, aceste schiuri sunt echipate cu elemente precum vârf rocker și coada ușor ascuțită, care facilitează virajele și manevrabilitatea în zăpadă proaspătă și teren accidentat. Stratul superior din fibră de sticlă oferă aderență și o transmitere a puterii eficiente, asigurând o experiență de schi plăcută și controlată pentru copii. Disponibile într-o singura varianta de mărime, 135 cm, noile Ski Trab STELVIO KID au dimensiunile de 108 mm la vârf, 80 sub talpa și 94 mm în spate, cu un radius de 15 m.

Ski Trab STELVIO KID sunt însă și versatile, putând fi folosite pe o varietate mare de tipuri de zăpadă. Acestea sunt proiectate pentru a se descurca bine atât pe pârtii amenajate, cât și în offpiste, oferind copiilor posibilitatea de a explora și bucura de frumusețea naturii într-o varietate de medii montane.

Schiurile de tură pentru copii Ski Trab STELVIO KID sunt o opțiune foarte bună pentru cei mici care își doresc să descopere minunile munților în timpul aventurilor de schi. Cu performanțe excelente, confort și versatilitate, aceste schiuri sunt un partener de încredere pentru orice călătorie în natură, ele fiind disponibile la magazinul nostru Ski & Bike Centre din Baia Mare la prețul de 2.450 lei sau online pe Bike-ski.ro.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.