Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

Schi de tură în munții Rodnei!

Dacă pleci de dimineața în tura asta, poți admira ceața care curge din valea Bistriței spre înălțimile Rodnei. Tura ajunge până în șaua Gajei. De-a lungul traseului vei putea admira trio-ul Roșu, Ineuț, Ineu și culmea Pleșcuța din munții Rodnei. 20 k

Dacă pleci de dimineață la ski de tura, poți admira ceața care curge din valea Bistriței spre înălțimile Rodnei. Tura ajunge până în șaua Gajei. De-a lungul traseului vei putea admira trio-ul Roșu, Ineuț, Ineu și culmea Pleșcuța din munții Rodnei.

20 km și 1000 m urcare în total, pe acest traseu care pornește din pasul Rotunda, de la cabana Croitor, trece prin șaua Gaia și ajunge sub vârful Ineuț. Este un traseu “dus-întors”, dar cu întorsul puțin diferit.

Pornind de la aproximativ 1300 m altitudine, din pasul Rotunda, te vei afla la intersecția a trei regiuni istorice, pasul făcând legătura între Transilvania, Maramureș și Bucovina. Mai mult, face legătura și între munții Rodnei si munții Suhard.

Traseul a fost publicat în original pe site-ul Muntii-nostri.ro, iar detaliile pot fi regăsite aici. Traseul poate fi descărcat în format pdf, kmz sau gpx.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.