Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

Rezultat excelent pentru Arva Neo Pro la testul Outdoor Gear Lab!

Transceiverele Arva sunt printre cele mai de încredere și performante din lume, iar în testul celor de la Outdoor Gear Lab, noul Arva Neo Pro a obținut rezultate excelente! „Acest transceiver ultra-capabil include o mulțime de specificații și super p

Transceiverele Arva sunt printre cele mai de încredere și performante din lume, iar în testul celor de la Outdoor Gear Lab, noul Arva Neo Pro a obținut rezultate excelente!

„Acest transceiver ultra-capabil include o mulțime de specificații și super performanță, la un super preț”, spun redactorii in concluzia lor.

Arva Neo Pro este un transceiver extrem de performant ce include multe specificații de nivel profesional, dar la preț adresat publicului larg. Caracteristici precum modul analog, care ajuta la găsirea semnalului trimis de victimă, sau posibilitatea de a scrolla diferitele semnale primite, sunt specificații regăsite, în general, doar la modelele mai scumpe. De asemenea, designul intuitiv arată că acest transceiver poate fi folosit și de cei cu mai puțină experiență.

„Arva Neo Pro este un transceiver de nivel pro, la un preț foarte rezonabil”, mărturisesc redactorii. „La data publicării recenziei niciun alt transceiver de pe piață nu oferea funcțiile de găsire victime multiple, posibilitatea de a trece complet pe modul de căutare analog cât și raza mare de acțiune, la acest nivel de preț.

Concluzia redactorilor de la Outdoor Gear Lab este cât se poate de elocventă. „Arva Neo Pro oferă caracteristici și performanță foarte bună la acest nivel de preț, funcție analog utilă, foarte performant la căutare victime multiple, design ușor de înțeles, rază de acțiune foarte mare și procesor rapid”.

Recenzia a fost publicată original în revista Outdoor Gear Lab și poate fi citită în întregime aici. Noul Arva Neo Pro este disponibil în România la prețul redus de 1.440 lei, în magazinul nostru din Baia Mare sau online pe Bike-ski.ro.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.