Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

Recenzie foarte bună pentru clăparii Scarpa Maestrale RS, făcută de revista Switchback Travel

Scarpa Maestrale RS sunt niște clăpari pentru schi de tură bine echilibrați, optimizați atât pentru urcare cât și pentru coborâre. La test s-a folosit un model mai vechi, 2017-2018, însă redactorii l-au comparat și cu modelul recent 2022. Aceștia au

Scarpa Maestrale RS sunt niște clăpari pentru schi de tura bine echilibrați, optimizați atât pentru urcare cât și pentru coborâre. La test s-a folosit un model mai vechi, 2017-2018, însă redactorii l-au comparat și cu modelul recent 2022.

Aceștia au o greutate mai mare per pereche, 2,9 kg, 56 grade de mișcare (față de 60 modelul anterior) plus alte detalii care țin de căptușeală, maneta ski/walk, carcasă etc. „Noul Maestrale, varianta RS, este mai rigid decât modelul normal, fiind proiectat să fie ușor pe zăpadă, dar și extrem de puternic pe coborâri”, spun redactorii.


foto: Brianmccurdyphotography.com

La final de test concluziile sunt cât se poate de edificatoare. „Este cel mai bun clăpar all-around folosit de mine”, mărturisește Brian McCurdy, redactorul care s-a ocupat de acești clăpari de tură. „Reușește cu succes să combine sarcina dificilă de a fi atât ușori pentru urcare, cât și rigizi pe coborâri, cu plajă mare de mișcare a piciorului pe urcări. Căptușeala păstrează căldura, se modelează după forma piciorului și este incredibil de confortabilă. Clapele sunt de foarte bună calitate, fiind ușor de reglat”.

Recenzia a fost publicată în original în revista Switchback Travel și poate fi citită în întregime aici. Clăparii Scarpa Maestrale RS, pentru schi de tură, sunt disponibili în mai multe variante de preț în magazinul nostru din Baia Mare, sau online pe Bike-ski.ro.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.