Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

Nou pentru 2023! Skitrab ORTLES 90

Noua versiune a schiurilor Skitrab ORTLES este mai lată, pentru a oferi performanță mai bună Skitrab ORTLES 90 sunt ideale pentru schiorii pretențioși, oferind performanțe excelente pe zăpadă compactă și pante abrupte. Centrul are în alcătuire Liwood

Noua versiune a schiurilor Skitrab ORTLES este mai lată, pentru a oferi performanță mai bună

Skitrab ORTLES 90 sunt ideale pentru schiorii pretențioși, oferind performanțe excelente pe zăpadă compactă și pante abrupte. Centrul are în alcătuire Liwood air, folosind tehnologia celor 14 straturi. Aceasta garantează fiabilitate excelentă, dar și greutate redusă a schiului. Celelalte tehnologii utilizate la noul Skitrab ORTLES sunt „Progressive Flex”, „Hiconnect” și „No Shock Active Vibration Control” care, împreună, oferă viraje precise și făcute în siguranță. Skitrab ORTLES a fost gândit să fie schiul care răspunde instantaneu la comenzile schiorului.

De ce ai alege Skitrab ORTLES 90?

Noile Skitrab ORTLES 90 sunt mai late, oferind astfel flotabilitate mai bună pe zăpadă proaspătă. De asemenea, performanța la vale este mai bună, fiind gândite să se potrivească celor care chiar solicită schiurile și care au un nivel avansat de experiență.

Fiabilitatea garantată de tehnologia „14-Layer Control” este un alt motiv pentru care Skitrab ORTLES 90 ar putea fi alegerea ta, dar și carcasa din carbon High module. Puntea care unește canturile, foarte utilă pentru a face schiurile mai rezistente la impactul cu stânca, este un alt motiv. Lista motivelor se poate încheia cu noua geometrie care asigura acum control mai bun, flotabilitate maximă și abilități pentru viraje ușoare.

Vino la magazinul nostru din Baia Mare pentru a le vedea și analiza, în detaliu, de aproape.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.