Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

La Sportiva Sytron, testați de Outdoor Gear Lab!

Clăparii La Sportiva Sytron, pentru schi de tură, sunt înguști și ușori, cu mobilitate excelentă a părții superioare și performante decente la vale. Revista Outdoor Gear Lab a testat acești clăpari și a ajuns la concluzii foarte bune. “Sunt ușori, ra

Clăparii La Sportiva Sytron, pentru schi de tură, sunt înguști și ușori, cu mobilitate excelentă a părții superioare și performante decente la vale.

Revista Outdoor Gear Lab a testat acești clăpari și a ajuns la concluzii foarte bune. “Sunt ușori, rapizi la tranziție, sunt foarte mobili, iar la vale sunt suficient de buni”, spun redactorii care i-au încercat.

Performanțele acestor clăpari în ce privește mersul la vale, depind de tehnica pe care o ai. „De asemenea, contează să ți se potrivească perfect și la fel și schiurile, să fie potrivite pentru acești clăpari”. Redactorii au folosit schiuri cu lățime maximă de 95 mm la mijloc.

Recenzia a fost publicată în original în revista Outdoor Gear Lab și poate fi citită în întregime aici. Clăparii La Sportiva Sytron pentru schi de tură au prețul de 2.599 lei și sunt disponibili în magazinul nostru din Baia Mare sau online pe Bike-ski.ro.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.