Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

Electrica CUBE Stereo Hybrid 140 HPC SLX 750 este pentru trasee “hardcore”!

Bicicleta electrică CUBE Stereo Hybrid 140 HPC SLX 750 este un model de top care combină performanța impresionantă a unei biciclete de munte cu avantajele unei asistențe electrice puternice. Având un cadru din carbon HPC (High Performance Composite

Bicicleta electrică CUBE Stereo Hybrid 140 HPC SLX 750 este un model de top care combină performanța impresionantă a unei biciclete de munte cu avantajele unei asistențe electrice puternice. Având un cadru din carbon HPC (High Performance Composite) de înaltă calitate și o geometrie optimizată pentru trasee montane, această bicicletă este proiectată sa ofere experiențe excepționale de pedalare pe terenuri variate.

(foto AMBmag.com.au)

Echipată cu un motor Bosch Performance CX și o baterie integrată de 750 Wh, bicicleta electrică CUBE STEREO HYBRID 140 HPC SLX 750 oferă o asistență puternică și constantă în timpul pedalării, permițându-ți să explorezi mai mult, bucurându-te de aventuri lungi pe trasee montane depunând mai puțin efort. Cu toate astea, la final de zi garantăm că nu te vei simți „fresh” ci vei fi ars suficiente calorii.

Sistemul de asistență electrică poate fi ușor controlat prin intermediul unei unități de comandă montată pe ghidon, care permite reglarea nivelul de asistență în funcție de nevoile și preferințele tale. Suspensiile masive, de 150 mm, confirmă că „hardcore” din titlul articolului nostru nu este pus degeaba. Dacaă riderul este capabil și bicicleta este capabilă să facă față oricărui traseu de munte.

În plus față de sistemul de propulsie electrică, bicicleta este echipată cu suspensii de înaltă performanță, cu o furcă Fox 34 Float Rhythm și shock spate Fox Float DPS EVOL. Transmisia cu 12 viteze Shimano XT oferă o schimbare rapidă și precisă a vitezelor, dar și o gamă largă de rapoarte pentru a face față urcărilor grele.

Cu roțile 29er echipate cu anvelopele Schwalbe Hans Dampf bicicleta oferă aderență excelentă și stabilitate în viraje și pe coborârile rapide. Geometria modernă și agresivă asigură o manevrabilitate excelentă și control precis în orice situație, bicicleta devenind astfel potrivita atât pentru urcări dificile, cât și pentru coborâri pline de adrenalină.

CUBE STEREO HYBRID 140 HPC SLX 750 este disponibilă la magazinul nostru Ski & Bike Centre din Baia Mare la prețul redus de 21.495 lei, de la 26.999 lei, sau online pe Bike-ski.ro.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.