Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

„Cube Nuroad EX chiar livrează” spun redactorii de la Road.cc care au testat-o

Segmentul “gravel” crește în popularitate pe zi ce trece. Bicicletele gravel sunt un fel de „cursiere pentru off-road”, biciclete cu care te descurci bine și pe off-road moderat, cum sunt drumurile forestiere, drumurile de țară sau potecile ușoare, d

Segmentul “gravel” crește în popularitate pe zi ce trece. Bicicletele gravel sunt un fel de „cursiere pentru off-road”, biciclete cu care te descurci bine și pe off-road moderat, cum sunt drumurile forestiere, drumurile de țară sau potecile ușoare, dar cu care mergi și repede pe asfalt, depunând mult mai puțin efort decât dacă ai fi pe un mtb.

(foto Road.cc)

Iar Cube Nuroad EX este un exemplu foarte bun de bicicletă polivalentă, “bună-la-toate”. Revista Road.cc a testat-o, iar concluziile lor au fost excelente!

“Cube Nuroad EX are foarte multe de oferit”, spun redactorii. “Nu arată cel mai sclipitor din lume, dar este mai confortabilă și mai agilă decât ai crede”.

Bicicleta este un gravel bike versatil, cu cadru din aluminiu, care oferă foarte multă valoare pentru prețul pe care îl are.

“Se simte suprinzător de agilă”, mărturisesc redactorii care au testat-o. “Cântărește 10,32 kg, cadru L, fiind pe aceeași linie cu alte biciclete gravel din aluminiu la același nivel de preț. Dacă apeși tare pedalele, bicicleta nu va ezita ci va zbura. Dacă te ridici din șa și pedalezi, cadrul se simte rigid și performant”.

Recenzia a fost publicată în original în revista Road.cc și poate fi citită în întregime aici. Noul Cube Nuroad EX, model 2023, are prețul de 8.189 lei și este disponibil în magazinul nostru din Baia Mare sau online pe Bike-ski.ro.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.