Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

Cube Nuride Hybrid EXC 625 testat de BikeRadar!

Redactorii de la cunoscuta revistă de ciclism BikeRadar au testat noua Cube Nuride Hybrid destinata traficului urban, iar aprecierile nu au întârziat să apară. „Chiar dacă nu îmi plac în mod special SUV-urile mari și grele, înțeleg de ce ele domină o

Redactorii de la cunoscuta revistă de ciclism BikeRadar au testat noua Cube Nuride Hybrid destinata traficului urban, iar aprecierile nu au întârziat să apară.

„Chiar dacă nu îmi plac în mod special SUV-urile mari și grele, înțeleg de ce ele domină orașele”, mărturisesc redactorii în timp ce compară această bicicletă cu un SUV. “Oferă o poziție înaltă și sigură la condus, o vizibilitate foarte bună și rezistă bine la drumurile de calitate mai slabă”.

Cube Nuride Hybrid EXC 625 este o bicicletă electrică de oraș, destinată agitației urbane și traficului solicitant. Așadar nu e nicio surpriză că redactorii compară această bicicletă cu un SUV, Cube Nuride Hybrid EXC 625 fiind o bicicletă robustă și ideală pentru oraș.

Gama Cube Nuride este destinată mediului urban, oferind biciclistului o poziție dreaptă și înaltă, anvelope robuste și rezistență la gropi plus componente proiectate să-ți facă viața cât mai ușoară cu putință.

„Poziția înaltă oferă încredere, în timp ce motorul face ca taskurile zilnice să fie mult mai ușor de făcut, cum ar fi și transportul bagajelor și cumpărăturilor”, continuă redactorii în testul lor.

Recenzia a fost publicată în original în revista Bikeradar.com și poate fi citită în întregime aici. Bicicletele Cube sunt disponibile la magazinul Ski & Bike Centre din Baia Mare sub diferite forme, de la mtb la cursiere și de la biciclete pentru copii la biciclete pentru oraș.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.