Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

Concluzii foarte bune pentru Ski Trab Titan Vario 2 la testul Outdoor Gear Lab

Redactorii de la revista Outdoor Gear Lab au testat legăturile Ski Trab Titan Vario, pentru schi de tură, ajunse acum la generația 2. „Simple, unice și ușoare, aceste legături ies în evidență mulțumită câtorva inovații”, spun redactorii după ce le-au

Redactorii de la revista Outdoor Gear Lab au testat legăturile Ski Trab Titan Vario, pentru schi de tură, ajunse acum la generația 2. „Simple, unice și ușoare, aceste legături ies în evidență mulțumită câtorva inovații”, spun redactorii după ce le-au testat.

 

Legăturile Ski Trab Vario Titan 2.0 sunt din ce în ce mai apreciate în rândul pasionaților de schi de tură, iar motivele sunt întemeiate. „Prima versiune a acestor legături au fost temeinic testate”, spun redactorii. „Această a doua generație păstrează inovația și vine cu îmbunătățiri utile. Având în vedere simplitatea performanței, ne-ar fi plăcut ca legăturile să fie mai ușoare. Totuși, această greutate o vei găsi justificată mulțumită unicității părții frontale a legăturilor”.

 

Ski Trab Vario Titan 2.0 se încadrează la categoria legăturilor ușoare spre medii din punct de vedere al greutății, diferențele principale față de alte mărci de legături venind în partea certificării DIN/ISO.

 

„Partea din față a legăturilor Ski Trab Vario Titan 2.0 este foarte diferită față de ce mai găsești pe piață”, mărturisesc redactorii. „Partea care lucrează este construită dintr-o singură bucată, un arc din titan care îndeplinește trei roluri: rezistență, eliberare și susținerea pivotală a vârfului clăparului. Rezultatul final se traduce prin greutate redusă, simplitate și vine cu avantaje serioase în privința performanței.”

 

Recenzia a fost publicată în revista Outdoorgearlab.com și poate fi citită în întregime aici. Legăturile Ski Trab Vario Titan 2.0 sunt disponibile la magazinul nostru Ski & Bike Centre la prețuri între 1.840 lei și 2.495 lei în funcție de variantă.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.