Comandă telefonic 0772216411 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

Cele mai importante motive pentru a te apuca de schi de tură!

În ciuda dificultăților sale, schiul de tură poate crea dependență, iar orice schior îți va oferi multe motive pentru care ar trebui să încerci așa ceva. Însă dintre toate, trei motive clare se desprind.

Peisaj superb

Iarna este cu adevărat magică la munte, zăpada transformând complet peisajul, acoperind munții, vârfurile și versanții, învelind pădurile cu o pătură albă. Dacă pentru drumeție toată această zăpadă poate deveni o problemă, ieșitul la munte pe schiuri de tură este modalitatea perfectă de explorare a peisajului hibernal. Pune pieile de focă și urcă până pe vârf. Dă-le jos și plutește până jos, înapoi în vale.

 

Evadezi din mulțime

Multora le place să schieze datorită sentimentului de solitudine pe care îl primesc, dar care este mai greu de întâlnit când te afli într-o stațiune de schi. Însă o dată ce ai părăsit stațiunea și ai urcat pe muntele mare, în sălbăticie, nu va mai trebui să stai la nicio coadă și nici pe pârtie nu va mai trebui să navighezi printre oameni. Pentru că acum tot muntele este al tău și al colegilor de tură.

 

Foarte multă diversitate

Dacă într-o stațiune de schi, pe o pârtie normală, tot ce vei face întreaga zi este să schiezi același lucru, la fel, pe munte varietatea este infinită! Și dacă într-o stațiune de schi te poți da doar în anumite momente ale anului, schiul de tură îl poți face oricând, pe oricare din cele șapte continente, întrucât o parte a planetei va oferi întotdeauna condițiile ideale.

Adaugă comentariul tău
Abonează-te la newsletter-ul Ski&Bike
pentru noutăți și promoții!
Politica de returPolitica de livrareTermeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024 bike-ski.ro. Toate drepturile rezervate.